Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: JoveVW на 13 Август 2011, 17:27:21 pmДо каде е со пректот ?Niti sum bil,niti sum se javil duri mislam deka majstorot mi e na odmor ama ne e bitno kolata treba da bide kaj mene u garaza do kraj na Septemvri taka da ne se zamaram. Im dadof fora 3 meseci da ja napravat staklo a ako ne bide taka ...
До каде е со пректот ?
Другар супер ти е проектот , и ти пожелувам среќа и што поскоро да го завршиш , само си се зафатил со скап проект , и ти самиот си знаеш , а гледам и мотор немаш купено , до колку иљадарки евриња си до сега ако не е тајна .
Цитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:46:18 amДругар супер ти е проектот , и ти пожелувам среќа и што поскоро да го завршиш , само си се зафатил со скап проект , и ти самиот си знаеш , а гледам и мотор немаш купено , до колку иљадарки евриња си до сега ако не е тајна . Немааа... ама ако го најде тоа што планира... Биче весело/
Цитат: Спенсер на 22 Август 2011, 02:50:32 amЦитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:46:18 amДругар супер ти е проектот , и ти пожелувам среќа и што поскоро да го завршиш , само си се зафатил со скап проект , и ти самиот си знаеш , а гледам и мотор немаш купено , до колку иљадарки евриња си до сега ако не е тајна . Немааа... ама ако го најде тоа што планира... Биче весело/ Малку ѕирнав низ темава , и како да загледав нешто од Ауди , кое што би било многу јако т.с ПРЕЈАКО .
Цитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:51:50 amЦитат: Спенсер на 22 Август 2011, 02:50:32 amЦитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:46:18 amДругар супер ти е проектот , и ти пожелувам среќа и што поскоро да го завршиш , само си се зафатил со скап проект , и ти самиот си знаеш , а гледам и мотор немаш купено , до колку иљадарки евриња си до сега ако не е тајна . Немааа... ама ако го најде тоа што планира... Биче весело/ Малку ѕирнав низ темава , и како да загледав нешто од Ауди , кое што би било многу јако т.с ПРЕЈАКО . Друже погледни да видиш мајсторов какви веќе проекти има завршено...
Цитат: chlink на 22 Август 2011, 02:56:12 amЦитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:51:50 amЦитат: Спенсер на 22 Август 2011, 02:50:32 amЦитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:46:18 amДругар супер ти е проектот , и ти пожелувам среќа и што поскоро да го завршиш , само си се зафатил со скап проект , и ти самиот си знаеш , а гледам и мотор немаш купено , до колку иљадарки евриња си до сега ако не е тајна . Немааа... ама ако го најде тоа што планира... Биче весело/ Малку ѕирнав низ темава , и како да загледав нешто од Ауди , кое што би било многу јако т.с ПРЕЈАКО . Друже погледни да видиш мајсторов какви веќе проекти има завршено...Аии Аудито А3 е ГРОМ зтварно најдобро , а3 во скопје .Само со Ксарата малку ја усрал ама добра е . Голфчево според мене ќе биде најдобро .
Цитат: DareBmw на 22 Август 2011, 03:02:44 amЦитат: chlink на 22 Август 2011, 02:56:12 amЦитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:51:50 amЦитат: Спенсер на 22 Август 2011, 02:50:32 amЦитат: DareBmw на 22 Август 2011, 02:46:18 amДругар супер ти е проектот , и ти пожелувам среќа и што поскоро да го завршиш , само си се зафатил со скап проект , и ти самиот си знаеш , а гледам и мотор немаш купено , до колку иљадарки евриња си до сега ако не е тајна . Немааа... ама ако го најде тоа што планира... Биче весело/ Малку ѕирнав низ темава , и како да загледав нешто од Ауди , кое што би било многу јако т.с ПРЕЈАКО . Друже погледни да видиш мајсторов какви веќе проекти има завршено...Аии Аудито А3 е ГРОМ зтварно најдобро , а3 во скопје .Само со Ксарата малку ја усрал ама добра е . Голфчево според мене ќе биде најдобро . и уште едно ауди мислам има напраено перверзии, а ксарата не е до толлку лоша, мислам дека не било се до него каква ќе биде, затоаи е малце утната.
so sreka neka e