Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Tommy на 18 Јули 2013, 02:51:42 amЦитат: 2fast4you на 18 Јули 2013, 01:33:00 amЦитат: DareBmw на 18 Јули 2013, 01:15:25 amАјде напрај го голфчево веќе еднаш,доста со кимко доаѓаш на веро Nemoj Kymco da mi go diras spas mi e za letnava sezona ... ama zdravje ke dojde i nokta koga ke go parkiram Rallye na Vero se nadevam Ексајтинг ти е тоа црното?Crno imav lanska godina ama bese Gilera Nexus, a ova sto go vozam sega e Kymco Downtown i e belo
Цитат: 2fast4you на 18 Јули 2013, 01:33:00 amЦитат: DareBmw на 18 Јули 2013, 01:15:25 amАјде напрај го голфчево веќе еднаш,доста со кимко доаѓаш на веро Nemoj Kymco da mi go diras spas mi e za letnava sezona ... ama zdravje ke dojde i nokta koga ke go parkiram Rallye na Vero se nadevam Ексајтинг ти е тоа црното?
Цитат: DareBmw на 18 Јули 2013, 01:15:25 amАјде напрај го голфчево веќе еднаш,доста со кимко доаѓаш на веро Nemoj Kymco da mi go diras spas mi e za letnava sezona ... ama zdravje ke dojde i nokta koga ke go parkiram Rallye na Vero se nadevam
Ајде напрај го голфчево веќе еднаш,доста со кимко доаѓаш на веро
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цревата и кривините разбирам, ама зашто имаш стегичка порачано од нив? Има некои посебни спецификации истата или друга е причината?
a kolencava gi nema vo minesota? ili aluminiumski se ovie?