Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ти знаеш и кога ги порачал.Нема мрдање код милиције.
Цитат: MecheTo на 07 Јули 2013, 21:21:45 pmТи знаеш и кога ги порачал.Нема мрдање код милиције. Ги видов кога ги зема, кај Даре случајно се најдовме... а од тогаш до денес... сигурно има месец... месец ипол... Еве сам нека каже...
Овие демек боље се од Samco?
Цитат: Igor на 07 Јули 2013, 00:06:32 amОвие демек боље се од Samco? Си останувам на истото, Samco се боље. Точно?
Bidejki od SiliconHoses gi nemaa site kolena potrebni, gi poracav od Samco. Razlikata vo kvalitetot e nenormalna ...ke ve ostavam sami da nagagate koi se pokvalitetnite???konecno stasaa nekoi od delovite sto bea kupeni pred 3 meseci i konecno 38mm wastegate-otKako nekoi od vas sto znaat, imam problemi so montiranje na wastegate-to bidejki udira vo kocioniot bubanj.Ni na kraj pamet ne mi padna deka e mozno da ima pomal bubanj se dodeka deneska edno prijatelce mi predlozi da stavam pomal i normalno proburickav niz garaza i ete bubanj od golf 5 koj oslobodi dosta mesto. Sepak mi fali uste 1sm ama zdravje se nadevam deka se ke bide reseno vo sledniot update
Цитат: Igor на 12 Јули 2013, 22:26:56 pmЦитат: Igor на 07 Јули 2013, 00:06:32 amОвие демек боље се од Samco? Си останувам на истото, Samco се боље. Точно? Ni od blisku utre ke ja slikam razlikata sami da se uverite mene licno ne mi se veruvase
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“