Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bugar на 24 Февруари 2013, 11:20:02 amOdma neki od Kosova ke ti ponudi $$$ EUR za Goljfot.Prvo tesko nekoj da ponudi kolku mene me kosta a vtoro ne mi se dava Uste koga ke go zavozam ako prai merak kako sto bi trebalo da pravi Nema sansi
Odma neki od Kosova ke ti ponudi $$$ EUR za Goljfot.
Цитат: RikiRulz на 25 Февруари 2013, 10:30:44 amИма рели, тоа мрки може да ти стапи во контакт... Тоа рели тамо, има мотор дизел 1.6тд Ne sum momentalno pri pari inaku bi zel eden komplet samo za delovi da sedi (za ne daj Boze )
Има рели, тоа мрки може да ти стапи во контакт... Тоа рели тамо, има мотор дизел 1.6тд
Цитат: 2fast4you на 25 Февруари 2013, 10:32:01 amЦитат: RikiRulz на 25 Февруари 2013, 10:30:44 amИма рели, тоа мрки може да ти стапи во контакт... Тоа рели тамо, има мотор дизел 1.6тд Ne sum momentalno pri pari inaku bi zel eden komplet samo za delovi da sedi (za ne daj Boze ) Смешна цена е комплет... као... 1000 евра...
Ајде сеа ке се чујам, со мрки он има контакт од тие луге од лисиче...Едит:Сега се чув со мрки, го продале за 800-900 евра... И му реков, да види да најде контакт од тој, сега новиот газда што го купил...
Тоа е, а за Голфот во лисиче, дека се продава знам најмалце едно... 10-тина месеци... Ама еден памет...