Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Tome-Colt на 17 Февруари 2013, 21:08:16 pmНемој промаја, ќе настине турбината Незнам колку пати сум го пофалил проектов на форумов и надвор од него, ама морам пак да кажам дека капа ти симнувам на посветеноста, меракот, трудот и се останато кое го вложуваш во проектов.Fala Tome I zimskiot odmor go vloziv vo proektot sega pred nekolku dena Do kraj na mesecot treba da stasa GOLEM Update Do ostanatite:Subaruto ima Intercooler koj e vozduh-vozduh sistem, jas zboram za ChargeCooler koj e Voda Vozduh. Koj ne znae ke objasnam, sistemot si ima sopstev fluid koj cirkulira so pomos na pumpa niz Charge Coolerot i na toj nacin go ladi vozduhot. Najdobar kit sto do sega mi fati oko e ovoj :(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)A mnogu interesen e i ovoj i bi mozel da se vmetne napred pod branikot, ama e mal i nema da bi gi napoi konjite koi jas gi sakam ...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)sto znaci ostanuva uste da se vidi resenieto so Charge Cooler nad motorot ...se nadevam hubata ke go dozvoli toa
Немој промаја, ќе настине турбината Незнам колку пати сум го пофалил проектов на форумов и надвор од него, ама морам пак да кажам дека капа ти симнувам на посветеноста, меракот, трудот и се останато кое го вложуваш во проектов.
Цитат: marmlad на 17 Февруари 2013, 18:16:24 pmdali mislis deka voden intercooler bi zadovolil ladenje na 500+ ks? Pa vo praksa vikaat deka e 100% podobar od obicniot
dali mislis deka voden intercooler bi zadovolil ladenje na 500+ ks?
Woow....машала набилдани цени....а планираш да ги купуваш или онака листаш?
Odma neki od Kosova ke ti ponudi $$$ EUR za Goljfot.
Има едно голф рели црвено во лисиче, само од напред не го видов дали му се правоаголни фаровите.Да прашаш дали го продава.
Има рели, тоа мрки може да ти стапи во контакт... Тоа рели тамо, има мотор дизел 1.6тд