Се додека не ги вратиш тие делови за кои велиш ова нема да биде голф рели туку ке биде нешто сосема трето во школка од голф рели (ако повеќе милуваш така иако за мене оние рели, гти, гси и сличните наставки се одвишни секогаш го кажувам само основниот модел 2,3 а,б итн ).
И убаво си кажа на крајот дека правиш нешто за сопствено уживање и го почитувам тоа и ми се допаѓа се додека не ме убедуваш дека е посебно само затоа што е голф рели. Посебно е поради други ствари а не затоа што е школка од рели.
Se dodeka nekoj ne otvori kniga (ili po novo internet) da procita sto e Rallye ke zbori kako tebe

Znaci skolkata e Rallye ne motorot i za ova vozilo ne se vrzani samo glupavi oznaki (gti.gsi...) ako nesto razbiras ke vidis deka ova vozilo fabricki ima drugi farovi , celen lim,branici,predni zadni krila od obicniot golf 2.
Nekoi luge ne gi razbiram

znaci Opel Corsa so motor od Audi RS4 e Audi RS4 ne e Corsa

Otvori soobrakajna i pisuva Golf Rallye , proveri broj na sasija pak Golf Rallye, nekoj sto videl i procital malku koga ke go vidi ke kaze pak Golf Rallye taka da ne znam ti sto sakas

I kolata e posebna zasto e Golf Rallye i so site ovie modifikacii i raste cenata a toa jas najdobro si go znam bidejki veke mi imaat ponudeno golemi sumi za da go kupat ( ama ne od luge koi ne se razbiraat), I te molam veke ne mi ja truj temava so gluposti...zemi procitaj pa posle kazi ...