Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
шала на страна, се работи ли нешто, покачен ли е адреналинот со срцето во гаража?
Nisto od sega bez crvena boja ne priznavam trkacka kola
Цитат: Drive-r на 21 Јуни 2012, 16:40:23 pmДобро му стои бојава.Кенди вајт?Moram da dodadam deka vakvo rallye se sprema i kaj nas (BELO) Zatoa jas moeto ne sakav da go farbam belo. Ke ne mesaat
Добро му стои бојава.Кенди вајт?
Цитат: 2fast4you на 22 Јуни 2012, 00:36:55 amЦитат: Drive-r на 21 Јуни 2012, 16:40:23 pmДобро му стои бојава.Кенди вајт?Moram da dodadam deka vakvo rallye se sprema i kaj nas (BELO) Zatoa jas moeto ne sakav da go farbam belo. Ke ne mesaat Чекај, тој белиот што се спрема е од Докторот, кумановското рели ?
Цитат: RikiRulz на 26 Јуни 2012, 12:16:37 pmЦитат: 2fast4you на 22 Јуни 2012, 00:36:55 amЦитат: Drive-r на 21 Јуни 2012, 16:40:23 pmДобро му стои бојава.Кенди вајт?Moram da dodadam deka vakvo rallye se sprema i kaj nas (BELO) Zatoa jas moeto ne sakav da go farbam belo. Ke ne mesaat Чекај, тој белиот што се спрема е од Докторот, кумановското рели ?Ne znam na koj doktor mislis ama ova bese Golf MK2 Edition ONE ama go prepravija vo Rallye
Цитат: google на 20 Јуни 2012, 02:30:25 amso sreka neka e ... jas mislam deka ne zgresi so odlukata i ako u posledno vreme mnogu idei ti se provrtkaa niz glava i me plasese da ne kiksnes, ali na sepak NE E sega cico spremaj se P.S ti kupiv i secici malecki kako sto sakas ti
so sreka neka e ... jas mislam deka ne zgresi so odlukata i ako u posledno vreme mnogu idei ti se provrtkaa niz glava i me plasese da ne kiksnes, ali na sepak NE
riki, da toj e golfot ama nikogas ne bil reli i nikogas ne bil bel...inace se misli na taa kola
Цитат: 2fast4you на 20 Јуни 2012, 08:33:05 amЦитат: google на 20 Јуни 2012, 02:30:25 amso sreka neka e ... jas mislam deka ne zgresi so odlukata i ako u posledno vreme mnogu idei ti se provrtkaa niz glava i me plasese da ne kiksnes, ali na sepak NE E sega cico spremaj se P.S ti kupiv i secici malecki kako sto sakas ti Си згрешил сечици што си му купил...Ја на негови години со заби жици кинев...Си требал Билобил да му купиш...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од мене вакви ке добие + ако не слуша и некоја петокрака