Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чичо некса те остави жената ти, ние не те оставаме. Ќе дремиме ако треба пред гаража додека го завршиш.
Недај боже женати да почне да го вози чудово Нема да можеш на ред да дојдеш после
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!KONECNOOOOO!!!necija nesreka e za drug sreka....cestitki i vikaj ako treba nesto ... sea sklapanje kabli elektroniki c'ckanje papapadobro be kolku imenjaci imam jas se namnozija majku mu .....
Цитат: Nakolce на 19 Јуни 2012, 23:30:09 pmНедај боже женати да почне да го вози чудово Нема да можеш на ред да дојдеш после Hmmmm ..... me zamisli I onaka so 6kata pocnala da zbesnuva pa ja fakaat dzandari so 101 vo grad na dozvoleno 60 Цитат: NUME на 19 Јуни 2012, 23:38:07 pmJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!KONECNOOOOO!!!necija nesreka e za drug sreka....cestitki i vikaj ako treba nesto ... sea sklapanje kabli elektroniki c'ckanje papapadobro be kolku imenjaci imam jas se namnozija majku mu ..... Toa e Nume u nesreka sreka Menjaci ima nego daj da sitneme nekoj
Цитат: 2fast4you на 19 Јуни 2012, 23:41:59 pmЦитат: Nakolce на 19 Јуни 2012, 23:30:09 pmНедај боже женати да почне да го вози чудово Нема да можеш на ред да дојдеш после Hmmmm ..... me zamisli I onaka so 6kata pocnala da zbesnuva pa ja fakaat dzandari so 101 vo grad na dozvoleno 60 Цитат: NUME на 19 Јуни 2012, 23:38:07 pmJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!KONECNOOOOO!!!necija nesreka e za drug sreka....cestitki i vikaj ako treba nesto ... sea sklapanje kabli elektroniki c'ckanje papapadobro be kolku imenjaci imam jas se namnozija majku mu ..... Toa e Nume u nesreka sreka Menjaci ima nego daj da sitneme nekoj Не да не го разбраааа Нуме мислеше на Имењаци... Т.С. Луѓе со истото име како неговото Или поедноставно кажано Енес е тој што си ја купил купрата и Нуме е исто така Енес
Ти сигурно нема да го видиш... Сега само Релево ти се врти у глава.. И тук таму некој форум да има кај да се фалиш
Глупаво е да се повторувам за твоите проекти... Секој ден се повеќе и повеќе ме изненадуваш (пријатно офкорс).Него што би можел да ставам од Леонов во Нубирата?
Не замерај друже,брз е на јазик малиот.Него сакав да те прашам ти беше пред 10-тина дена кај тапетарот Пане у Чаир?Мислам зимаше некое воланче!
Ај со среќа нека е братче..Кога планираш моторот да го инсталираш..?