Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
pa go prasav ovoj vo kisela voda demek veke nema da nosi od taa boja standox uste rezervi sto mu ostanale .......
ah be sea me stavas epten u misli ,a imam i covek ,koj zima boi stalno od maxmayer i gleas imalo razlicni klasi na boja,ms,hs ...... vika ako zimas boja kazimi ja da ti zemam da ne ti ja stavi najlosata klasa aj sea ..... cccc
Cico,ovie u deluxe ts.porsche baraat 18000 za celna maska Ke se najde li nesto poevtino..mnogo e kume
а ова излеа за водата а нумевич па кај си ти и така има работа македонија пат ке треба од страна некој помош .. има патот како крпа да го витка
Цитат: Dzo на 07 Април 2012, 21:17:42 pmа ова излеа за водата а нумевич па кај си ти и така има работа македонија пат ке треба од страна некој помош .. има патот како крпа да го витка Taa bese za Ulje na motor ova e sega za Antifriz Mi bese merak a duplo e poskapa od taa za Ulje na motor... ne znam zasto