Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Do nigde!!! Ne sum stignal ni da otidam da vidam dali nesto se desava A i garantiram deka ne e pipnato Sega baram uste nekoi delovi sto mi falat da kupam, a zdravje mozda i nekoe motorce da padne ... ama zdravje. Mnogu pari trebaat a nigde gi nema
Цитат: 2fast4you на 04 Декември 2011, 00:32:32 am Do nigde!!! Ne sum stignal ni da otidam da vidam dali nesto se desava A i garantiram deka ne e pipnato Sega baram uste nekoi delovi sto mi falat da kupam, a zdravje mozda i nekoe motorce da padne ... ama zdravje. Mnogu pari trebaat a nigde gi nema ах ако е кај друг мајстор, ако не досадуваш, знам како е.. ке има фатено еден прст прашина од кит ... пари требаат пред се најмногу за жал ... ако има нешто од наша страна, од мојов регион да се помогне, имаш максимална поддршка .. секое време
Дај да украдиме некое ауди 2.0 тфси и ке му помогниме
Цитат: MecheTo на 04 Декември 2011, 01:09:02 amДај да украдиме некое ауди 2.0 тфси и ке му помогниме Otidovme u kriminalci
Цитат: 2fast4you на 04 Декември 2011, 01:11:52 amЦитат: MecheTo на 04 Декември 2011, 01:09:02 amДај да украдиме некое ауди 2.0 тфси и ке му помогниме Otidovme u kriminalci Уживај, Рики ќе ве вади од затвор Само доврши го ти ѕверов...
Mnogu pari trebaat a nigde gi nema