Автор Тема: BMW e39 M5 the real deal  (Прочитано 64310 пати)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Одг: BMW e39 M5 the real deal
« Одговори #60 на: 23 Февруари 2017, 23:56:41 pm »
Ме одјеба Дарио пишав погоре многу работа има.

@Rakun4e Ќе видам како сум со време би ти ги донел до Битола али нема да бидам со м5ката уште ми е на илјада делови и се чека уште две недели за два запчаници што во фабрика ги нема. За 9000 денари му ги земав мислам дека е повеќе од фер цената.

Тие гуми идат во канта Миле, имам мишелинки пилот спорт 3 со уште 6мм на сите страници, амортизери и цела предница и задница е комплетно средена и стегната, се сија доле од ново, сега уште моторот да се склопи и сум на коњ, на 400 т.е. тебе прв ќе те возам ;D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9197
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #61 на: 24 Февруари 2017, 00:00:09 am »
Цената е дури смешна за ваков бандаж  :D :D :D

Во врска со средување можи слободно да ме контактираш во ПП.  ;)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7068
  • хаУс мајстор
« Одговори #62 на: 24 Февруари 2017, 00:13:37 am »
HiperSilver

:-*
Амa...

There is no paint code for it.

It is technically 3 layers of paint, and a resulting chemical reaction creates the high luster finish.

This is not a finish you can spray on yourself. It requires specialized equipment and stringient control of the curing etc to produce reliable results.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 3832
« Одговори #63 на: 24 Февруари 2017, 00:37:39 am »
Тоа што се варени е зезнато, имав искуство со еден варен бандаж кој после неколку илјади километри пукна баш каде што беше варен. Ама сепак зависи колку се варени.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
« Одговори #64 на: 24 Февруари 2017, 00:38:28 am »
Ја мислам цел форум се радува на бандаживе, а богами и ја. Чекам како ке испадне цел пакет. Погледни ја бојата L1RR на Audi.

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #65 на: 24 Февруари 2017, 00:41:44 am »
И мене ми крши филм тоа, али барем само два се, еден преден еден заден, може евентуално ќе испадне друг сет ист ваков па ќе ги сменам.
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
« Одговори #66 на: 24 Февруари 2017, 00:43:38 am »
Може навистина да биде проблем зошто сепак е М5 и на автопат сигурно нема 100 да го возеш.

Јас имав проблем со варен бандаш, додуша ни не знаев, така ја купив колата. После 3-4 месеци, почна постепено да пушта, а потоа ни 2-3 дена не држеше.

Сега да не ти го радипуваме ќефот, ама најдеш ли уште 2 здрави, купи си. Ти дадов бројче, разговарај, може ќе се најде уште два.

Инаку, што цола се бандашите, напред 8, назад 8ипол или?

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #67 на: 24 Февруари 2017, 00:59:29 am »
8 со 9.5 мислам

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
« Одговори #68 на: 24 Февруари 2017, 01:05:14 am »
Завари ги на ново. Кај што почнал да пука, нека забушат ситно, за да не продолжи да се шири. Саглам сработено нема мака. На ново ке пука тука не.

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #69 на: 24 Февруари 2017, 13:35:23 pm »

Само еден читав и прав е, едниот е варен на две места, другиот само на едно малце и еден а крив ептен ама не е варен. Што викате им има спас или џабе парите фрлени? Мислам утре да му го однесам на човеков https://www.facebook.com/Servis-za-Bandazi-SASO-416377448506369/?ref=hl да види ако може да направи нешто.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17594
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #70 на: 24 Февруари 2017, 13:48:12 pm »
Јас да сум, не би џиткал уште пари по бандаживе. 400 коња има колата што треба да стои на нив. Особено ме загрижува тој што се распукал на 2 страни, што е варен во Y форма...

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #71 на: 24 Февруари 2017, 13:51:28 pm »
Два или еден да оправам да не ми биде џабе екскурзијава па да барам други да го комплетирам сетот. Тие што ги имам моментално не се искривени и не се варени глупо би било да ги мењам со покрш бандажи.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17594
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #72 на: 24 Февруари 2017, 13:56:38 pm »
Два или еден да оправам да не ми биде џабе екскурзијава па да барам други да го комплетирам сетот. Тие што ги имам моментално не се искривени и не се варени глупо би било да ги мењам со покрш бандажи.

Шиткај ги според мене или прашај го да не случајно си ги сака назад, бидејќи не вреди да фрлаш пари. Не ми личат ни на оригинални (веројатно и затоа им се десило да процветаат вака).

Има многу убави 18ки по огласи кои ем се оригинални, ем малку ќе ти ја подмладат колата. Ќе возиш со нив, па кога ќе најдеш од М5 ќе си земеш. :)

Ја онака ^ би изиграл, за твои пари и твој вкус само ти знаеш 8)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #73 на: 24 Февруари 2017, 14:01:15 pm »
Екстра бандаж али како што кажа Мартин ќе ги возиш на 400 коња кола која развива и до 300 на час, не би си го ризикувал животот со вакви бандажи, имав 19ки исто варени крпени како сложувалка и немој да ги возиш вака, да ти дадам 19ки ЕКСТРА за 200 евра ?
Здрави прави пушка никогаш искривени нити варени. :)
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #74 на: 24 Февруари 2017, 14:04:02 pm »
Што знам, не ми се земаат други бандажи освен ако не се стајл 65 макар и реплика биле. Бољи ке си пичам со старите што ми се на кола сега само една фарба ќе им фрлам.