Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Доколку некој знае и сака да ми каже за Тојота Корола 2.0 D-4D 2003 год.Проблем со отежнато палење во зимски услови, греач проверено не е..
Зош Алфа имаш на профил? Цитат: DMirceski на 30 Ноември 2016, 18:56:58 pmДоколку некој знае и сака да ми каже за Тојота Корола 2.0 D-4D 2003 год.Проблем со отежнато палење во зимски услови, греач проверено не е..Не се ни приметува колку малку треба да е ослабен акумулаторот за да не запали дизел.Пробај со кабли од друго возило, ако пали ок, тогаш акулуматорот е
Цитат: pirat_07 на 01 Декември 2016, 15:27:24 pmЗош Алфа имаш на профил? Цитат: DMirceski на 30 Ноември 2016, 18:56:58 pmДоколку некој знае и сака да ми каже за Тојота Корола 2.0 D-4D 2003 год.Проблем со отежнато палење во зимски услови, греач проверено не е..Не се ни приметува колку малку треба да е ослабен акумулаторот за да не запали дизел.Пробај со кабли од друго возило, ако пали ок, тогаш акулуматорот е Акулуматор?