Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 02:18:08 amЗдраво до сите членови и од мене, форумов е за пофалби, незнам како не сум го видел порано Ајде добродојде , сакаш мрсничко или благичко нешто ?
Здраво до сите членови и од мене, форумов е за пофалби, незнам како не сум го видел порано
Еве за тебе и од двете , нешто сум расположен , само нека не се заучуваат и другите .(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: DareBmw на 20 Август 2011, 02:33:41 amЕве за тебе и од двете , нешто сум расположен , само нека не се заучуваат и другите .(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Мммм вкусно, ќе си се послужам и јас !
Цитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 02:18:08 amЗдраво до сите членови и од мене, форумов е за пофалби, незнам како не сум го видел порано Добро дојде, уживај и пливај
Цитат: RikiRulz на 20 Август 2011, 15:39:25 pmЦитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 02:18:08 amЗдраво до сите членови и од мене, форумов е за пофалби, незнам како не сум го видел порано Добро дојде, уживај и пливај Ќе плива ако го однесете на Воен Базен !
Цитат: Martin.A на 22 Август 2011, 02:57:13 amЦитат: RikiRulz на 20 Август 2011, 15:39:25 pmЦитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 02:18:08 amЗдраво до сите членови и од мене, форумов е за пофалби, незнам како не сум го видел порано Добро дојде, уживај и пливај Ќе плива ако го однесете на Воен Базен ! Само пазете да не почне да плива и под вода...BTW> WELCOME
Еве за тебе и од двете , нешто сум расположен , само нека не се заучуваат и другите .(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)