Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Абе интересно е само да не почнат сите на нивен дијалект да зборат кај ке му го најдеме крајот. Тоа беше добронамерна критика
Здраво јас сум Дејан(MRMUT)Возам VW Буба 1303 - од1974
Цитат: djidji на 12 Јули 2011, 20:55:33 pmЦитат: ace-106 на 12 Јули 2011, 19:58:43 pmЦитат: Fic_CC на 12 Јули 2011, 19:24:35 pmЕј многу затеравте со кумановскиов, дај малку политературно да се разбереме како луѓе.Нема везе бе друже,се разбираме секако мислам нели ? Наши сме си ...Такој, такој Мене ми е баш интересно... ИЗДЕЗОДОРАНСИРАЈА ЛИ СЕ!?
Цитат: ace-106 на 12 Јули 2011, 19:58:43 pmЦитат: Fic_CC на 12 Јули 2011, 19:24:35 pmЕј многу затеравте со кумановскиов, дај малку политературно да се разбереме како луѓе.Нема везе бе друже,се разбираме секако мислам нели ? Наши сме си ...Такој, такој
Цитат: Fic_CC на 12 Јули 2011, 19:24:35 pmЕј многу затеравте со кумановскиов, дај малку политературно да се разбереме како луѓе.Нема везе бе друже,се разбираме секако мислам нели ? Наши сме си ...
Еј многу затеравте со кумановскиов, дај малку политературно да се разбереме како луѓе.
блазеси ти....ај добре дојде на форумов и претстави го твоето Волцвагеново возило
Цитат: MecheTo на 13 Јули 2011, 18:00:48 pmблазеси ти....ај добре дојде на форумов и претстави го твоето Волцвагеново возило Ќе има многу за претставување
Се започна вака растурив предница да правам амортизери и малце да ја потспуштам........(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)[/URL]Uploaded with ImageShack.us[/img]повеќе за моето бубале ќе отворам тема
Кај да прочитам како фикционира за силики внесување секој форум е различен