Да, сега видов.
Освен ако има неправилен облик гепекот во Цитроенот, тешко некое друго возило освен Октавија да ја нуди таа литража.
Golem bagazen prostor ima Citroenot zatoa ne mi se menuva a i seushte znae 6 dushi da se tovarime
А има место за 6и7 кај да стават нозе? Комотно да седат?
Пошто кај мене во пежото има место само за дете до кај 12 години се што е повисоко има мака пошто нема "дупка" за нозете
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Ima prifatlivo mesto, lani letoto tatko mi se vozeshe nekolku pati. Bash go prasuvav komotno ti e ili pretesno poshto mozam i sedishteto pred nego malce napred da go mrdnam ako treba. Coekot mi vika ok e. 2h vozime pauza malce pa se prodolzuva.
Koga mi bea decata pomali stalno ushte eden vozrasen umashe so nas pozadi ne se pozali deka e do tolku neprifatlivo. Sekako dek ne e isto kako da si sedish normalno ama za do Grcka more ili negde zimno vreme vo okolina e sosema ok.
Ако кола со 700л багажен простор не може да ве спакува за на одмор, тогаш тоа не е одмор. Исто и за на зимување, санка да се изрента е 100-200 на ден зависно од моделот, да ја влечам со мене ми нема никаква оправданост. Никогаш не ја разбрав потребата од огромен багажник, секоја фирма има гратис достава, не се сеќавам некогаш да сум товарал цемент и глет маса во кола, фрижидер или машина за перење. Гумите исто така се чуваат во “хотел за гуми”, нај габаритен товар нас на 3 члена фамилија ни е 2 куфера за возрасни и еден детски и два пакети вода за по пат. Никогаш на сметка на багажник не би возел кола што нема да ми праи ќеиф кога ќе ја видам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok ama toa e tvoja percepcija bidejki kako so pisa 3 clena familija. Nie sme 5 clena. Zimno vreme oblekata e podebela jas nosam posebna torba za mene so stvari za trcanje ili vezbanje. Sankite se najmal problem.
A za tovarenje da imaat dostava ama ima slucai koga mi se naslo. Priemer od Ikea Srbija ima plakar i krevet bracen naedno odenje tovareno. Lani za grcka koga mestev i sobirav prikolka i te kako mi se najde.
Taka da se e do potrebi i lifestyle.
Da bev egren mazda MX5 ke mi beshe dovolno za sekade