Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Здраво,Јас сум нова на форумот и се зачленив за да слушнам ваши мислења во врска со половни автомобили за возач почетник.Кои ги препорачувате, дали дизел или бензинец, од увоз или не и може да ми кажете интересни огласи за автомобили кои ги продавате.
Цитат: aurora на 07 Мај 2016, 23:47:29 pmЗдраво,Јас сум нова на форумот и се зачленив за да слушнам ваши мислења во врска со половни автомобили за возач почетник.Кои ги препорачувате, дали дизел или бензинец, од увоз или не и може да ми кажете интересни огласи за автомобили кои ги продавате.Здраво ако си заинтересирана другарче продава Seat Ibiza 1.4 tdi 2004 година светло сина боја, 4 врати, слики ако сакаш ке добиеш накнадно или да дојдеш да ја видиш на лице место, цена 2800 со мн мал простор за договор
Цитат: bozoo на 11 Мај 2016, 17:08:17 pmЦитат: aurora на 07 Мај 2016, 23:47:29 pmЗдраво,Јас сум нова на форумот и се зачленив за да слушнам ваши мислења во врска со половни автомобили за возач почетник.Кои ги препорачувате, дали дизел или бензинец, од увоз или не и може да ми кажете интересни огласи за автомобили кои ги продавате.Здраво ако си заинтересирана другарче продава Seat Ibiza 1.4 tdi 2004 година светло сина боја, 4 врати, слики ако сакаш ке добиеш накнадно или да дојдеш да ја видиш на лице место, цена 2800 со мн мал простор за договора некое инфо плус за колата може?4 врати околу 130000км (според шалтабла) увезена од италија ако те интересира уште нешто ке ти остаам број у инбокс