Zdravo na site.
Jas porano imav Fiat Stilo 1.9 JTD i go imam pretstaveno ovde, no sega kupiv Golf 4 i sakam da go pretstavam. Pred da pochnam sakam da kazham deka stiloto e prodadeno, ne poradi nezadovolstvo od kolata tuku poradi moi privatni prichini. Kako i da e so Stiloto nemav nikakva maka..i ushte go preporachuvam na onie shto se mislat da kupat kola.
Golfot go kupiv pred edna nedela...iskreno ne sakav Golf poradi toa shto e najprodavana kola..ali ovoj avtomobil beshe iskluchok
Kolata ja znam vekje edna godina ipol..poradi toa shto mi beshe vo familijata, no ne beshe moja...nema nikakva mana..motorot e 1.9 TDI..ima okolu 230.000 km pominato..redovno odrzhuvan..ima centralna brava, klima i site ostanati nishani, osven elektronski stakla.
Znachi kolata ja imam edna nedela..ne sum imal dovolno vreme da ja osvezham, ne sum kupil nishto novo za nea. vo nea ima edno staro radio i poradi toa se mnogu kaam oti ne si go izvadiv novoto Sony radio od stiloto pred da go prodadam
Sega mi se izvdeni ratkapnite i ima aluminiumski bandazhi, no se od Audi..kako i da e natamu kje go sreduvam..eve sliki...