Меѓудругото, вториот линк кој си го ставил, замаецот е двомасен. ZMS значи ZweiMassenSchwungrad. Од првиот има само слика, на која пишува дека е само ставена како пример, и дека се што има на сликата не значи дека тоа е што ќе го има внатре.
Да да, јасно тоа, ама таму има екстра дел, прашањето ми беше дали ми треба тоа што го има екстра внатре на тој Pro-то...
Само да знаеш дека на оваа цена од ebay ке ти наплатат и царина тука, така да иста цена ке ти излезат деловите. Инаку и јас би ти препорачал да си земеш од setkvacila.rs.
Ќе ми го пратат по човек, цената му е таа
А кажи ми овие setkvacila.rs ценава му е со данок или треба да пресметам данок? Имаш искуство со нив?
Ако ставис SMF(фиксен, од голф 3), ќе добиеш голф тројка. Вибрации и нарушен комфор.
Не за џабе ги измислија DMF, дури и на бензинците почнаа да ги ставаат.
Прочитав по форуми, истиов муабет што го кажуваш ти. Ама мајсторчинава ме убедуваја, абе треба да сменуваш насекое ова она. Читам 150-200к поминуваш со нов замаец, и ме кошта 400еур, што е ок. Со фиксниов, можеш мењач да расипеш, така да.... не е за дискусија... Овој од Valeo фиксен, конверзија има, го фалат, бркал работа, ама пак, сигурно ги нема истите перфроманси. Јас имам навика да возам малку поспортски и ич не ми се експериментира.