Автор Тема: Услужен оглас: Природен Поречки мед од Македонски Брод  (Прочитано 1873 пати)

Отсутен Alex.mkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 159
Друштво кај девојка ми имаат пчели во Македонски брод па имаат црн шумски мед за продавање.
Пчелите им се над градчето на планината која незнам како се вика :) само знам дека се во поречкиот дел кој важи за најчист и незагаден, немаат ни фабриче ни сообрајќај ни ништо.
Медот е 100% природен без никакви додавања или мешања на примеси, не се прекупци и не продаваат на прекупци, имаат околу 70тина сандаци пчели. Важат за едни од првите кои започнале со медарство во регионот.
Јас многу не се разбирам во мед знам само дека е малку посилен црниот мед на вкус, и дека го продаваат 300 ден тегла од 1кг до врв полна.
Еве бројче од ''дедото''  ВЛАДО 076 718 698  може да ви испрати по карго го престрашив да прајќа па сега ми вика дај ќе продавам можело вака :)

Прашања и нешто порачки може тука или на ПМ
« Последно менување: 16 Март 2016, 09:12:49 am Alex.mkd »

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
една убава бистра слика од тегла мед, ке каже илјада зборови за оној што го познава кој од што е...

ке може ли да закачиш една?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Alex.mkd

• Јуниор
  • **
Може, сабајлечки ќе сликам во тегла со телефонот пошто немам дигитален во мене :)
Едит: Додадено слики во првиот пост
« Последно менување: 16 Март 2016, 09:14:13 am Alex.mkd »

Отсутен Alex.mkd

• Јуниор
  • **
ајде едно БУМП

Отсутен Alex.mkd

• Јуниор
  • **
Ајмо мед, мед... вистински пририден мед, без додавања на ништо  101.2% гаранција од мене !! :D