Мислеш пазат на пратките?си се возел некојпат со Струмичани?
Да ти кажам гас-глава е се таму,не се знае дали е сокршено/згмечено а сигурно,тие шо се на долните 2 реда несакаш да знаеш у каква состојба се пратките,нон-стоп и се јавуват на телефон дека имат сокршено скапи работи и ич не ги боли за ништо (викат се случува и ние не аме криви),јас секојпат гледам да го ставам куферо одозгора,друго гепекот е наполнет до трт и при нагло кочење често некој куфер јаде по глава некој од тие шо седат позади,клизачката врата често фура и тешко на тие шо седат од таа страна бидејќи тешки канти возат,сигурно не плаќат патни исправи за возење на патници туку на диво шибаат,ќе те лаже од 3-5 саати додека да дојде,на нашата граница те симнуваат од комбе како говедо,се плашат некој да не ги наклевети и границата ја минеме пешки....сериозно мислеш на овие треба да и довереш вредни ствари?
Со исклучок на Оливер Мишевски шо почна скоро да вози,човекот си одржува ред само ми прече шо е дозволено пушење во комбето...
Добро Ок не е скапо,мислата ми беше не се исплати да праќаш евтини работи шо можеш таму да ги купеш со тие пари.
Јас лично знам и луге шо носат паштети од 10 денара и мартадели некој смрдливи цели пакети да јадат у Германија,сачуј боже јас и се чудам со цел памет како сакат да го заебат германецо 😂
Sent from my Redmi Note 5A Prime using Tapatalk