Ќе се вози бе дечки или јок? Последен ден во 2016 со ефтино гориво ќе биде недела, ајде во поголем број да го искористиме. Штета е што цело време кукаме дека нема собири, и кога ќе се покрене иницијатива или место не ви одговара, или патот не ви се свиѓа, или наоѓаме/те некоја глупа маана.
Во секој случај, ако се решите да ја возите турата која ја предложи S16, ве чекам на гостиварска патарина да извозиме и да се дружиме.
ова не е собир... собир немало 2-3 години... возикање во тура или колективно идење на други организирани места не е собир... кога би имало собир, верувам дека повеќе од 10-15 коли ке дојдат... впрочем и јас сериозно размислувам дали воопшто да дојдам на вакво нешто, затоа и не сум се пишал, нај веројатно нема ни да дојдам, бидејки сакам дружба, ама ова не е дружба.. да идам да се “возам“, па баш и не ми е до тоа, затоа што возам секој ден и никогаш тоа не е помалку од 100 километри дневно, така да, според мене, овакво нешто нема сенс да се прави, освен ако не е нешто како првиот и последен пат одржана тура, со спиење некаде (во тој момент во берово)...
ништо против тебе лично... само малку да подразјаснам што е што т.е. дека ова не е собир... јас сум еден од тие што постојано збори за собир (т.е. дека нема собири), затоа и ваков овој пост е од мене... извини мартин, повторувам, не е до тебе, ти се погоди да го искористиш тој збор, веројатно несвесно...