skoro dva meseci ne sme objavile nishto vo vrska so kolichevo eve po nekoja slika da vidite kakvi promeni napravivme .....
slucajno ja najdov slikava koga stavavme izolacija na patosot nemam slika od finalniot proizvod bidejki se izgubija mn zivci pri montaza ...koristev sunger od vw vozilo 2000 godina sto se naogja pod tepisonot na vozilata koj e dosta debel premnogu sum zadovolen bidejki buchavata se namali 70%
reshivme da stavime druga instrument tabla i stavivme ,se si raboti na nejze
....ovoj detalj koj mene najmnogu kejf mi pravi bidejki mi e nezamenliv i najdobar ....detalj koj najmnogu ne iznamachi da go najdeme ..vo besprekorna sostojba go najdovme --->
vaka izgleda vgradeno vo kolicheto kompletno so svirkata
Se montiraa i podkrila
bidejki ATS-kite gi dadovme zemavme standard 13ki od golf 1 za da se trkala na nesto
I kako sto spomna brat mi deka vo plan se 14-ki snow flakes ...blagodarenie na Darko koj gi imashe istite so prvata fabrichka boja pravi kako pushka so mali ostetuvanja na lakot na venecot i kracite
Pochnavme poleka poleka da gi sreduvame teshko odi ama nema otkazuvanje bidejki nemame naprava za poliranje morame da gi polirame na sleden poznat nachin : go krevame od edna strana kolicheto naogjame nekoj bez razbota sto e mu praime kafe mu davam po nekoja cigara go pikam vo kola i vo 3ta brzina ubacuva i dava gas po potreba dodeka ja i brat mi pocnuvajki od 800 pa do 2500 vodena smirgla gi pominuvame i na kraj na finishot ke gi pomineme so Purol ....vo brzo vreme ke ima sliki od finalniot proizvod sega za sega sme do tuka sredivme eden bandaz do pola bidejki se nema vreme mn mn eve kako izgleda
......ovoj vikend napravivme malce promena okolu osvetluvanjeto vo instrument tablata stavivme zalemivme zalepivme Diodi vo vid na lenta po tri sijalichki --->