Автор Тема: VW Polo 6N 1.6 GTI Facelift  (Прочитано 22271 пати)

Отсутен vlatko05

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 337
  • k24a3
Одг: VW Polo 6N 1.6 GTI Facelift
« Одговори #60 на: 09 Мај 2019, 00:29:52 am »
Пред некој ден откажа реглерот после 3 и пол години. Го сменив тогаш ко ја зедов. Досега имаше Mobiletron, сега сменив со Bosch. Ќе видиме како ќе се покажи.

Инаку можи се најди на реклама5 Полото, ќе го објавам и тука за некој ден па ако се продај ваљда поголемо нешто ќе барам ..

Присутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8594
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #61 на: 09 Мај 2019, 01:04:40 am »
Да не звучам лешинарски, ама пуштај порака ако навистина оди на "старо купуем" :)
Многу зборува - ништо не кажува.
Ветер од северен правец.
Раскажува детално за комплетно неважни работи.
На кратко, а богами и на Македонски: Никој.

Отсутен vlatko05

• Јуниор
  • **
  • k24a3
« Одговори #62 на: 09 Мај 2019, 09:14:29 am »
Да не звучам лешинарски, ама пуштај порака ако навистина оди на "старо купуем" :)
Се токмев поќе пати да го пишам, си викам дека ќе биди овие дена. :)

Отсутен vlatko05

• Јуниор
  • **
  • k24a3
« Одговори #63 на: 29 Ноември 2019, 00:44:19 am »
Импресии од промена на светло за рикверц:

пред:

потоа:

Значително подобрување на осветлувањето. Светилката е лед од али, ама брка голема работа посебно за кола со едно светло за рикверц.
Во последно е уште гибан плино, променета некоја гумица кај една од плинските дизни и чистење на истите. Пред то се осеќаше тресење дури е ладна на плин. Сменети се и бришачи Bosch за Bosch и сега е спремна за зима ... LGP Picture:

Следно за гибање се надевам ќе биди за мал сервис за некој месец.. Последно турив Fuchs Titan Gt1 5w40 и сум задоволен од него така шо ваљда и следен сервис ќе биди истото. Имам некој замерки од визуелна страна кој се надевам до или на пролет да ги решам: гребнатинки на неколку места од драги сограѓани.. и то е то

А, се врти веќе некое време на реклама5.. Имам мисла за поголема кола ако се дај Полото ама ќе видиме .. Не го откажвам лесно :)

Отсутен MikiVW

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 72
« Одговори #64 на: 04 Декември 2019, 14:56:16 pm »
Една од колите што сакам да ја пробам. Го имам истиот модел ама 1.4tdi кој е ракета, ова претпоставувам колку е лудо и брзо. :)

Него на кое место го праеше прагот? И мене ми е свиткан. Ќе сака после фарбање?

Отсутен vlatko05

• Јуниор
  • **
  • k24a3
« Одговори #65 на: 05 Декември 2019, 00:00:02 am »
Една од колите што сакам да ја пробам. Го имам истиот модел ама 1.4tdi кој е ракета, ова претпоставувам колку е лудо и брзо. :)

Него на кое место го праеше прагот? И мене ми е свиткан. Ќе сака после фарбање?

Јас го сменив прагот целосно оти пола беше скапан така шо мораше фарбање, полирање... Зависи колку е свиткан можи само со полирање да поминиш, ама мислам подобро ќе е кога ќе се исправи да се прсни па после полирање

Отсутен vlatko05

• Јуниор
  • **
  • k24a3
« Одговори #66 на: 31 Октомври 2021, 23:17:43 pm »
Клуч