Автор Тема: Каде да купам калници/блатобрани за автомобил во Скопје?  (Прочитано 6892 пати)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
Одг: Каде да купам калници/блатобрани за ав&#
« Одговори #15 на: 14 Октомври 2015, 16:54:01 pm »
Кај мене на Алфата има дискретни фабрички што си ја бркаат работата.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Јас би ставил искрено на секој хеџбек. Премногу се прљаат позади.

јас би ставил на СЕКОЈА КОЛА што вози побрзо од 50... ич не е интересно да возиш позади некој што прска прљава вода на сите страни... за на автопат и да не прајме муабет...

Кај мене на Алфата има дискретни фабрички што си ја бркаат работата.

исто и на волот.. ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Jas kupiv pred mesec dena polovni. Ic ne se kaam sto nemav vreme da gi montiram na kolata koga pred nekoj den se uveriv deka izgledot od net i u zivo e sosema drug. Ogrduvanje kola level miLJon.
Mozebi samo zadnite bi gi stavil za zimovo od pricinata Deni sto ja kaza.

Отсутен M.Meskov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 420
Јас ставив на астрата пред некој месец и не изгледаат лошо воопшто,некако и како да ја дополнија линијата на праговите. Ама предните се многу кратки и неверувам дека има некое големо фајде од нив ама ако не друго барем  ги штитат праговите.Ги семав од олимпија околу 3000 денари
А што се однесува до законот задолжително треба да има секоја кола задни , а  камионите треба да ги одстрануваат од автопат доколку немат поготово во зима.
Ако се скапи во овластен порачај на ebay А ако немора да се оригинал тогаш имаш многу добри калници во по продавниците каде што се продава авто галантерија.Околу 400 денари се . Јас пред да ги ставам оригиналните имав такви и стопати повеке работа бркаа
Еве како изгледаат :

http://postimg.org/image/b2eizcf3v/full/
« Последно менување: 15 Октомври 2015, 19:58:28 pm M.Meskov »

Отсутен tdejan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 141
Во аутолидер чаир сигурно има, имам видено, ама се гумени како на постарите коли. Ако не ти е проблем оди види можда ќе ти одговара. Мислам дека беа ~300-400мкд комплет.