Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
2.4 или 1.9 ?
Цитат: ace-106 на 08 Октомври 2011, 23:40:01 pmБлазе тебе 2 Алфи,којзнае колку пари даваш на сервис Се шалам,не ме сваќај озбилно Патем добро дојде на најголемиот Македонски авто форум!Не друже фала на советот али ја не би сменил друго ауто освен нешто италијанско дизелашот ке го продавам затоа што ми е малку спор па здравје ако го шитнам ке бараме некое гт или 147 1.9jtdm фала на добриот пречек иако некој не ми посакаа баш некое добредојде.
Блазе тебе 2 Алфи,којзнае колку пари даваш на сервис Се шалам,не ме сваќај озбилно Патем добро дојде на најголемиот Македонски авто форум!Не друже фала на советот али ја не би сменил друго ауто освен нешто италијанско дизелашот ке го продавам затоа што ми е малку спор па здравје ако го шитнам ке бараме некое гт или 147 1.9jtdm фала на добриот пречек иако некој не ми посакаа баш некое добредојде.
Дејан, од нас си секогаш добродојден, а тие што зборат против Алфа... нека зборат. Поздрав!
Оглас.
Добродојде Колега ! (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ромео, твојата е со GTA бандашите ?