Автор Тема: ЦРВЕНАТА МРЕЖА КАЈ ТУРБО КРУЖНИОТ ТЕК  (Прочитано 4990 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20699
Одг: ЦРВЕНАТА МРЕЖА КАЈ ТУРБО КРУЖНИОТ ТЕК
« Одговори #15 на: 07 Октомври 2011, 11:07:43 am »
velestrumf, низ Куманово не се вози ...

... низ Куманово се преживува.

Знам, до пред некое време, многу често патот ме водеше натаму :)
Добро е што го направија она со едносмерните... Арно ама, пак нема поента, пошто за повеќето таму, постои само еден смер, и онака... Смерот во кој тој вози :)

најдобро е владата да излезе со реклама(како што има многу реклами за се и сешто) да објасни анимирано како се влага и кој се правилата на возење.и за овие црвени мрежи на патот.
и да ја врти рекламата едно месец дена во ударни термини.

Нема врска дали владата ќе излезе со реклама или не... Сообраќај во кружен тек е основна ствар што се учи на првите часови во авто школа и најзастапена ситуација во тестовите за полагање за дозвола. И пак е џабе! Ако некој нема мозок, прај му што сакаш, тоа битие пак нема да има мозок!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #16 на: 07 Октомври 2011, 15:42:43 pm »
Сега го сефтосав кружниот и може да кажам само чиста 10 ка.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #17 на: 07 Октомври 2011, 17:37:06 pm »
Кој чува Топ Гиат епизоди, нека ја гледа s04 e08   Таму е ова објаснато. Не можам да го најдам на ју тубоо ова.
www.watchtopgear.com

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #18 на: 07 Октомври 2011, 17:39:38 pm »
црвената мреза е глупост и онака никој нема да ја почитува а на дозд ќе биде посебна приказна како што сега се пешачките премини и за точаци црвените ленти