Автор Тема: Голф 2 Двојка  (Прочитано 1164 пати)

Отсутен sefiks12

• Почетник
  • *
  • Пораки: 18
Голф 2 Двојка
« на: 21 Јули 2015, 23:32:31 pm »
здраво форумџии незнам дали сум на право место ако несум извинете  имам едно прашање тоес проблем братми купил половен голф 2 и го возел недела дена е сега проблем дава контакт има струја бришачи работат светла работат значи се си функционира ама кога сака да го стартува не вергла се слуша само клик акумулаторот е нов не верувам дека е анласерот пошто го палам со штрафцигер е сега проблем дали е бравата извинете на израс сјебана или нешто друго несакам да го палам со штрафцигер било каква помош чекам да зеам плата  па на сервис и ако може да ми кажете добар сервис за голф 2 во Скопје благодарам однапред ??? ??? ??? ??? ???

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6674
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #1 на: 21 Јули 2015, 23:39:06 pm »
Toa na dijagnistika da vidis treba da pokaze, vaka po moe od tuka ke to kazam deka releto na alanserot 90% moze da dupi rabota, vidi smeni go nego ili direkno pusti mu zici a stravcigerot koristi go za dzamot.

Отсутен sefiks12

• Почетник
  • *
  • Пораки: 18
Одг: Голф 2 Двојка
« Одговори #2 на: 21 Јули 2015, 23:47:35 pm »
извини а каде стои релто за аласерот дали мислиш на тие како коцки посто сите осигурачи му ги сменив а тие 3 -4 како коцки која е за што поздрав

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43644
  • Il Moderatore
Одг: Голф 2 Двојка
« Одговори #3 на: 22 Јули 2015, 06:56:38 am »
Однеси ја на автоелектричар, ќе ти го најде проблемот за 5 минути. Претпоставувам дека е соленоидот за бендекс (автоматчето на анласерот, или како и да се вика, на сликата долу со 6-ка означен), ама најубаво е електричар да си се позанимава.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.