Автор Тема: ЛЕТНА АКЦИЈА – Бесплатен преглед на плинскиот уред во Вашето возило  (Прочитано 7342 пати)

Отсутен plimont

• Модератор
  • Јуниор
  • Пораки: 868
  • http://www.plimont.com тел.02/2554-666
    • galerija
Ова лето не би сакале да се случи вакво јавување:

- Мајсторе!... се слушаме ли?... јас сум на 130 км пред Бодрум... колава нешто неjќе... може ли да е до плинот?

Затоа, во пресрет на летните одмори решивме да ги поттикнеме возачите да го проконтролираат плинскиот уред во својот автомобил пред да тргнат на подолго патување.

Плимонт, во текот на летните месеци ќе прави бесплатни прегледи на плинските уреди, со вклучена компјутерска дијагностика.
Термин за преглед може да се закаже на тел. 02/2554-666.

Плинскиот уред, како и самиот мотор има потреба од периодична контрола.

Прегледот е кратка постапка која нема да Ви одземе многу време, а дефинитивно ќе го намали ризикот од дефект на плинскиот уред токму за времетраење на годишните одмори.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13915
Имам еден народњак (VW Golf 4 1.6) за на преглед :D

Сега ќе пренесам ;)

ЕДИТ: И јас ја поздравувам акцијата! Браво што продолжувате со исто темпо и квалитет!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43706
  • Il Moderatore
Поздрав за акцијата, секоја чест! Може ќе се видиме летово на преглед :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
Еден голем поздрав за акцијата на Плимонт.
Епа дечки еве ви шанса да си ги проверите плинските уреди, за да се обезбедите дека тие се во исправна состојба.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • Плинаш!!!
Браво за акцијата!!!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
за мене не фала, јас редовно си го прегледувам на секои 2-3 недели...и фала богу, до сега ништо не сум оправал... ама чим е гага, ке идам и јас на уште една контрола... што има врска... :)

кад је гага и киселина је блага... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
значи да им појаснам на сите читатели.. акцијата на плимонт не е само за плински уреди монтирани кај нив. акцијата е за СИТЕ плински уреди монтирани БИЛО КАДЕ во балканов или пошироко од БИЛО КОГО сработено од БИЛО КОЈ БРЕНД... само треба да закажете, немој да оттрчате таму, нема да ве примат...г’с прекуглава имаат работа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време