Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Има проверив и тоа,и ресет му направив ништо :/
На ајфон 5 задната камера некогаш не се пушта,само црн екран може да се мења видео фото,ама нема ништо,а некогаш работи без проблем.. чаре?
A toj luksuz kolku parinja kosta?
Kolku kosta zamena na staklo na iphone6, tacot I ekranot rabotat... ?
Ми падна телефонот, стаклото не се скрши тачот работи ама боите малку се изместија..чаре?
Alcatel idol mini s 2 - колку чини замена на стаклото? Тачот работи.
На LG G3s направив рут.. Го инсталирав CM 12 ама не ми работат некои работи на телефонот (камера wi fi..) има fix за тие работи, само што неможам да ги инсталирам, ми дава can't mount sdcard во recovery boot.. Бидна што бидна.. Има ли било каква шанса да го вратам телефонот во првобитна состојба, се како што си беше кога го земав??
Цитат: igorN73 на 28 Јули 2015, 09:11:12 amМи падна телефонот, стаклото не се скрши тачот работи ама боите малку се изместија..чаре?Чекај да видам во куглата да погодам за кој телефон се работи...
Цитат: krale на 28 Јули 2015, 09:51:01 amЦитат: igorN73 на 28 Јули 2015, 09:11:12 amМи падна телефонот, стаклото не се скрши тачот работи ама боите малку се изместија..чаре?Чекај да видам во куглата да погодам за кој телефон се работи...LG g2