Автор Тема: Audi A5 Sportback  (Прочитано 15306 пати)

Отсутен petar3

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 74
Одг: Audi A5 Sportback
« Одговори #45 на: 08 Април 2015, 00:23:53 am »
Со среќа и здравје да се вози колата, прекрасна е!! Што се однесува до чип тунинг и слични работи во врска со динамика на возила тоа во регионов се овие луѓе во Пловдив:
https://www.facebook.com/pages/Madness-Motorsport/119106951443704?fref=ts
Сигурна и брза работа, на не висока цена.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43648
  • Il Moderatore
« Одговори #46 на: 20 Јуни 2015, 09:37:22 am »
Муабетите за тјунингот преместени тука.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #47 на: 20 Јуни 2015, 23:26:08 pm »
Шиникот може да ти извади документ и пред тебе да ја мери и да извади колку сака коњи со ставање на различни параметри од тие што треба да бидат упишани и да немаш поима ти ;)

Апсолутно, лажирањето на дајно е многу лесно. Кога го чита преносот од менувачот, пример машината вика: Селектирајте брзина која има пренос најблиску до 1:1 и држете 3000рпм...Ти држиш 2800, со тоа лажираш за односот на менувачот, добиваш подолг менувач за кој ќе се прочита дека всушност го врти побрзо --> повеќе снага ;)
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен isutarov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 73
« Одговори #48 на: 25 Јуни 2015, 01:24:23 am »
Да ја освежам темава малце .. Денес бев по работа за Битола и решив при одење малце да ја испробам колата а воедно и новите гуми ..
Од излез на Гевгелија до влез на Битола извозено за 1 час и 30 минути .. со тоа што морав да возам некое време 120км/ч позади полициско ауто на патот Прилеп-Битола .. гумиве се совршени .. по плетвар и тоа кривините како да одиш по шини .. :)
еве и некои фотки направени при враќање ..

Audi A7 & BMW R1200GS