Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Gjoko sto pati sum ti rekol koa slikas nemora da gi fatis i komsiite kako se Klecaat Inaku hladnjakov e dosta pogolem vajda ke go sobere
Цитат: DzOle на 08 Декември 2012, 19:49:05 pmЗдраво на сите дојде и редот на хладњакот купен е друг од 1.9 ТДИ кој е 76 цм а малце поголем за разлика од овој што е на колата кој е 62цм долг ...еве неколку слики од средувањето (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Што зачини им ставаш на цревцата на скара?
Здраво на сите дојде и редот на хладњакот купен е друг од 1.9 ТДИ кој е 76 цм а малце поголем за разлика од овој што е на колата кој е 62цм долг ...еве неколку слики од средувањето (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
deki kaj imas zavrseno
Фабрика... Него, ми текна дали има шанса во едно црево да се пукнат повеке кабли... еве пример давам за левата страна покрајот, кај крилото...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: RikiRulz на 10 Декември 2012, 18:26:13 pmФабрика... Него, ми текна дали има шанса во едно црево да се пукнат повеке кабли... еве пример давам за левата страна покрајот, кај крилото...Па тиа се цревата од вакумите ќе се средат се работи и на -5