Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И јас како јаре, за рачната се бунам највеке.... Извади тоа... те бива со боја... дувни ја црна сјајна... и тоа позади на кепекот... ако веке сакаш фолија ставија и црна мат 1.20 на 1.00 метро е 300 денари
абе рачната не се ни гледа,а карбонот не се ни приметува,вака на слики може доаѓа до израз ама во живо е друго
И ја мислам дека карбонот грди, подобро е црн мат скај да се скрои. Карбонот ке испука брзо, а на рачната ептен не стои, најди некоја поздрава рачка ако таа што ја имаш е рѓосана, или барем офарбај ја црна.
Цитат: yarre на 28 Октомври 2012, 07:22:05 amИ ја мислам дека карбонот грди, подобро е црн мат скај да се скрои. Карбонот ке испука брзо, а на рачната ептен не стои, најди некоја поздрава рачка ако таа што ја имаш е рѓосана, или барем офарбај ја црна. abe pa on go stail karbonot radi toa sto koga ja ofarbal mn mu sjaela racnata i stavi karbon da go matira malce i daj ostajte go fino mu stoi karbonceto zasto pa da nema nekoj siten detalj za pozadi i ne e bitno ne se ni glea a i dobro stoi vaka teraj si dario top si ja znaes rabotata
+1
Цитат: VLATKO на 28 Октомври 2012, 18:40:00 pmабе рачната не се ни гледа,а карбонот не се ни приметува,вака на слики може доаѓа до израз ама во живо е другоИ јас го потврдувам ова, не се ни заприметува во живо.