Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
darko, ti pruzam ruka druze mnogu mi e merak koga nekoj vaka manijacki ke ja zafati rabotata i ke ja tera do kraj, da ne recam kako mene a ke recam ... sega sum siguren deka TI barem ne me smetas za budala kako mnogumina
Цитат: google на 29 Декември 2011, 00:29:48 amdarko, ti pruzam ruka druze mnogu mi e merak koga nekoj vaka manijacki ke ja zafati rabotata i ke ja tera do kraj, da ne recam kako mene a ke recam ... sega sum siguren deka TI barem ne me smetas za budala kako mnogumina hehe fala druze sekako deka ne te smetam za budala,naprotiv mene mnogu luge me smetaat za budala ,sum trosel pari za vakvi raboti .....nemoes da im dokazes na takvite, kolku e golem merakot i kolku ti znaci toa sto ke go napravis :)a tie sto me svakjaat vo rabotata sekogas gi stavam na prvo mesto zatoasto znaat sto e trud jubov i zelba ,i istoto go cenat
Секоја чест,продожете само така Туку да прашам од каде ги зема Monroe амортизерите?
мози да те прашам зошто му се тие редуцирите на пумпата за кочење?некој вентили или шо?
Цитат: GOLF 1 GTI на 11 Јануари 2012, 20:54:16 pmмози да те прашам зошто му се тие редуцирите на пумпата за кочење?некој вентили или шо?pa toa se ventili ,sluzat za da go balansira kocenjeto odnosno pozadi da koci pomalce ako gi nema niv moze da koci pobrzo zadniot del od predniot i mozes da se utepas
Ах таа греалка што све има видено...
Цитат: DARK MK1 GTI на 11 Јануари 2012, 23:53:03 pmЦитат: GOLF 1 GTI на 11 Јануари 2012, 20:54:16 pmмози да те прашам зошто му се тие редуцирите на пумпата за кочење?некој вентили или шо?pa toa se ventili ,sluzat za da go balansira kocenjeto odnosno pozadi da koci pomalce ako gi nema niv moze da koci pobrzo zadniot del od predniot i mozes da se utepas јас прв пат гледам ваква раб.на кец.кај можи да се набават и како се викаат поточно и да не знаеш колку пари се.