Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
sega na red e maska i stopovi da stignat od dvaj gi cekam
Друже свака част за кабриово, еден предлог од мене за штоповите, пробај да ги затемниш со фолија и види како би искочиле, би изгледале подобро според мене...
Цитат: DARK MK1 GTI на 05 Октомври 2012, 00:30:33 amsega na red e maska i stopovi da stignat od dvaj gi cekamМислиш фарови ? Кристал и тие нели ? Туку едно ме интересира, коиловери и на овај ке одат како кај жутко или што планираш ?
a za amortizeri , ne bi zemal coiloveri , ne deka necinat ekstra se ali ne se ic za nasive ulici , prvin da se kopletira celata kola pa moze ke ja spustam samo na spirali negde okolu 30mm,a ako nemi se svigja taka togas moze i od zutiot amortizerite da gi stavam na kabrioto a spralite sportski na zutko
Цитат: SAXO Mac на 04 Октомври 2012, 19:54:37 pmMAGNAT THE BEST i ja koristam elipsi magnat prezadovolen (so toa sto gi zemav 1000 ce na staro lomaAT) so sreka muz oprema i pitanje kazi mi za vo vrati zvuckite kolku gi plati?1700 ali ne mi se svigja kakov zvuk vadat , ke gi zamenam so elipsi kako tie pogore sto gi zemav pa ke gi upasiram nekakoЦитат: Deni на 04 Октомври 2012, 20:55:19 pmИма сиви сијалички што светат портокалово. Верувај се исплатат! kade gi ima od kade da gi kupam ? ? ?Цитат: kalimero на 04 Октомври 2012, 21:22:18 pmНезнам дали е до мене, ама оригиналните штопови ми изгледаат поубаво, не дека и новиве се лоши, само ми делуваат некако ефтино и пазарски Убави афтермаркет штопови ми се оние на 2фаст4ју, малку затемнети, не волку нападни.Инаку респект за целиот проект, преубаво.Ne se napadni voopsto jas gi imam slikano so blic i , i mam pusteno malce poveke kontrast,koga bi gi slikal ovie na 2fast http://i911.photobucket.com/albums/ac313/golfrallye/IMAG0362.jpgi bi im dodal malce poveke kontrast isto ke iskociNikogas ne bi gi stavil onie fabrickine stopovi na ovoj model , posto ja unazaduvaat kolata za nekoj si 20 godini a i nikogas ne bi gi stavil onie selsk stopovi koj bi ja napravile kako novogodisna elka
MAGNAT THE BEST i ja koristam elipsi magnat prezadovolen (so toa sto gi zemav 1000 ce na staro lomaAT) so sreka muz oprema i pitanje kazi mi za vo vrati zvuckite kolku gi plati?
Има сиви сијалички што светат портокалово. Верувај се исплатат!
Незнам дали е до мене, ама оригиналните штопови ми изгледаат поубаво, не дека и новиве се лоши, само ми делуваат некако ефтино и пазарски Убави афтермаркет штопови ми се оние на 2фаст4ју, малку затемнети, не волку нападни.Инаку респект за целиот проект, преубаво.