Некој нешто смешал. Починатиот е Михајло Ивановски - Микс, пилот во војска, а јас сум Микси - Алкесандар Николов. И сум жив. И отклучете ми ја темата за Ланчијата пошто сакам да постирам.
уаууу... веќе те иззборев со некои пријатели... 34 години имаш, ноќеска/синоќа ти ги читав постовите за саатот што си го имал, што ти украле, што ти нуделе за 2.500 еура... па денес пак и ја гледам последната посета синоќа покасно малку.. си викам гарант телефонот му бил вклучен и некој од неговите чепкал и гледал затоа се појавил онајн....
Другари,
Не сум сигурен дали е ова вистинскиот подфорум за ова, но ме боли кур искрено.
Со големо жалење морам да ве информирам дека ненадејно почина форумашот Miksi, нашиот единствен вистински експерт од областа на авијацијата и подеднакво пасиониран автомобилист.
Тој беше еден од ретките искрени вљубеници на подвижните машини на кои им го посвети сиот живот. Башка, поштен човек до коска, почитуван подеднакво и од оние под, и од оние над него во професионалната хиерархија.
Погребот беше денес.
Не знам што поише да кажам.
стварно си ****** зборуваш во прво лице еднина...
-СО ГОЛЕМО ЖАЛЕЊЕ МОРАМ ДА ВЕ ИЗВЕСТАМ ДЕКА ПОЧИНА.. значи си бил, си видел
-ТОЈ БЕШЕ ЕДЕН ОД РЕТКИТЕ... како другари да сте биле
-ПОГРЕБОТ БЕШЕ ДЕНЕС... значи си бил на погребот...
уште и постото ти почнува толку жестоко, НЕЗНАМ ДАЛИ Е НАПРАВО МЕСТО, АМА МЕ БОЛИ КУР... демек толку многу...
зашто побогу зборуваш во прво лице еднина во стилот како да си бил, видел и присуствувал? уште еден доказ од твоите тресотини сељачки. уште еден доказ за твојата непромисленост.. не ти личи на годините бе...
фала богу уште една од твоите истресотини од ракав... што мислиш како ке те гледаат сега после овој секс, поготово откако пет страни се изразува сочуство? барем и оние што сметаа дека можеби има нешто во твоите истресотини ке видат кој си и што си... аман од тебе више... АМАН!!