Ај уште еден и доста ви е за неделава...!
Куоре и Спортекс се сретнале случајно на риба на Велешко.
Еден до еден пецаат....Спортекс вади риби една по друга., ги калапи...Куоре кур...ништо.
Гледа Куоре каква тапа има Спортекс и она става таква, Гледа колку му е пуштена длабочината и он подесува толку, гледа каков мамец користи Спортекс и она става таков...фрла на една педа до тапата на Спортекс е арно ама КУР...на Куоре нејќе ни да му пипне.
Едно време си рекол...абе дај заеби сега не сме на форум, Срам не Срам ќе го прашам како ги лови, ги утепа јас рипче на фатив !!!
Куоре: Абе Спортакис, дај кажи како ги ловиш, се пробав, се наместив како тебе и не бива и не бива?!
Спортекс: Не е до тоа...кажи ми на која страна ти е Курот свртен?
Куоре: На ЛЕВО...!
Спортекс: Eeeeeeee...затоа тебе не ти удира! Денес им удира само на тие што им е на ДЕСНО свртен. Сврти го ќе видиш !!!
Куоре си мисли да не ме ветрее вој да ме заебе пак нешто....! Ама па не е форум ова кој ќе знае, само јас и он, ќе пробам нема што да изгубам!
Го свртел на ДЕСНО и кога им писнал....ФРЛИ-ВАДИ !
И лови така Куоре сиот задоволен и едно време му текнало !
Куоре: Абе Спортакис, абе добро едно не ми е јасно...?
Спортекс: Кажи бре Куоре?
Куоре: Абе на тие што им е налево свртен денес нема да фатат ништо, добро тоа видов се уверив. На тие што им е на десно како нас ќе ги уптепаат денес...и во тоа се уверувам моментално! А кажи ми жити мајка, шо прават оние на кои што денес им е курот на СРЕДЕ Надрвен!
Спортекс: ЕЕЕЕЕ КУОРЕ ДРУЖЕ.....НА ТИЕ ШТО ИМ Е НА СРЕДИНА, СЕ ДОМА СО НАШИТЕ ЖЕНИ..... ДОДЕКА НИЕ ОВДЕ ЛОВИМЕ РИБИ !