Автор Тема: Вицови & Смешки  (Прочитано 981217 пати)

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7056
Одг: Вицови & Смешки
« Одговори #4425 на: 04 Ноември 2013, 11:46:42 am »
Да ги поедноставиме работите,

Дебили има и на Државен има и на Приватен факултет.

Сум го јадел на државниот (Економски), поминав секакви срања, нервози, сум полагал испит 7-8 пати, итн... али научив многу лекции во животот за тоа какви се луѓето, кога треба да покажеш „заби“ на професор кога не, работи што и те како ќе ни се најдат во кариерата. Сум гледал луѓе што не се ни појавувале на предавања (да не речам и на полагања) па после сум ги гледал на список како положени, колеги што од 6 од колоквиуми на крај да добијат поклон 9-10, колеги што паднале за 2-3 поени па отишле кај професорот и ги пуштил на дополнителна (без врски жими мајка) а мене за 1 поен ме буткале без око да им трепне .....

Од друга страна знам другари што и на Приватни паѓале ко врапци, положивале со hands-free и ги фатиле и не ги избркале од факс, луѓе што оделе со скенирани делови на копир од други семинарски, комбинирани страни со различни фонтови па им ги одобрувале итн ...

Луѓе што учеле додипломски на Државен па мастер студии на приватен, па кога ќе им кажат кај магистрирала сите стереотипно си помислувале демек оваа глупа е па не завршила на државен, ама кога ќе им соопштиш каде си завршил додипломски си заќутуваат оддеднаш мењаат глас и боја ...

Рамковни, врскаџии, митаџии што положуваат Правосуден испит со 1 месец учење (демек паметни биле) а уствари тоа што не го кажуваат е дека сите тие ги ставаат во посебна група за полагање ...

Луѓе што положиле на Економски со просек 9 а не знаат што е Буџет или обврзница ...

Се е заради тоа што се наметна некоја глупа сељачко размислување колку повеќе глупости си завршил толку попаметен си, т.е. дијагноза квантитетот е сигнал за квалитет .... Така да за секое правило има исклучок и еден случај не прави правило.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
« Одговори #4426 на: 04 Ноември 2013, 12:01:56 pm »
Па штом Латас е доктор, рачунај колку стотици титули имам јас пред моето име.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #4427 на: 04 Ноември 2013, 12:18:10 pm »
Praven na Kiril i Metodij so 8.51 prosek...(3 ta i 4 ta so nad 9  ali me sjebaa prva i vtora kade edvaj izvekov 8 ca prosek).

Motivacija: 2000 eura (ili marki,,ne znam) godisna participacija koja ne ja plakas samo ako drzis miimum 8 prosek...

Ma kakva ti profesionalna nadgrabda za podobro utre...togas imav kosa do polovina, sisan od strana..a i na ispiti odev u martinki......

So del od ustedenite pari moite mi kupija profi bas gitara blagodarenie na koja denes imam pristoen dopolnitelen izvor na sredstva..

Polagav vonredno, sum se pojavil na edno i pol predavanje a na polaganje  insistirav polaganje na ispit( u toa vreme mozese) direktno kaj profesor/ka, oci u oci..namesto pismen ispit kaj asistenti.

Za profesionalen upgrade nemav bas vreme..brzo pocnav da volontiram vo Agencijava kade sega sum sef na oddelenie so nula partiski vrski.

Pravosuden, magistasrski, doktorat tuka ne ti baraat...baraat zdravo poznavanje na prakticnata rabota i celiot sistem voopsto sto posle 7 godini i te kako ke gi znaes i rabotis podobro od bilo koj novovraboten m-r ili d-r.

Thank you very much.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4428 на: 04 Ноември 2013, 13:10:00 pm »
Па штом Латас е доктор, рачунај колку стотици титули имам јас пред моето име.

што се буниш па ти бе... латас е доктор во својата професија... експерт...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #4429 на: 04 Ноември 2013, 15:42:21 pm »
Praven na Kiril i Metodij so 8.51 prosek...(3 ta i 4 ta so nad 9  ali me sjebaa prva i vtora kade edvaj izvekov 8 ca prosek).

Motivacija: 2000 eura (ili marki,,ne znam) godisna participacija koja ne ja plakas samo ako drzis miimum 8 prosek...

Ma kakva ti profesionalna nadgrabda za podobro utre...togas imav kosa do polovina, sisan od strana..a i na ispiti odev u martinki......

So del od ustedenite pari moite mi kupija profi bas gitara blagodarenie na koja denes imam pristoen dopolnitelen izvor na sredstva..

Polagav vonredno, sum se pojavil na edno i pol predavanje a na polaganje  insistirav polaganje na ispit( u toa vreme mozese) direktno kaj profesor/ka, oci u oci..namesto pismen ispit kaj asistenti.

Za profesionalen upgrade nemav bas vreme..brzo pocnav da volontiram vo Agencijava kade sega sum sef na oddelenie so nula partiski vrski.

Pravosuden, magistasrski, doktorat tuka ne ti baraat...baraat zdravo poznavanje na prakticnata rabota i celiot sistem voopsto sto posle 7 godini i te kako ke gi znaes i rabotis podobro od bilo koj novovraboten m-r ili d-r.

Thank you very much.
Me2 - 1000 евра година... А просек не фатив јбг ;D
+500 евра квадрат + 1000 денари пријавување испит во казнена сесија, но тука се тешевме со економистите, еднаш 5000 денари му рекоа у казнена да платат за пријавување на испит + те дупат книги да купуваш па у список те пишат... А ти уплашен гуштер, фрлај кеш ко ретардиран...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #4430 на: 06 Ноември 2013, 10:59:29 am »
@Mile_Panika: На Цацко му купив хулахоп. Точен му е.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
« Одговори #4431 на: 06 Ноември 2013, 11:04:09 am »
Добар !!! :D :D :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #4432 на: 07 Ноември 2013, 20:29:53 pm »
Мамо, стварно Игор има пра пра пра пра пра дедо?

- Не сине, Игор д`тка...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #4433 на: 07 Ноември 2013, 20:37:26 pm »
Не дткам.

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1317
« Одговори #4434 на: 08 Ноември 2013, 12:47:53 pm »
Pcue covek plavusu: -Jeb'o te onaj ko ti dao volan!  Ona odgovara: - Pa mislis da nije?
форд фиеста 1,4 тдци

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #4435 на: 08 Ноември 2013, 20:07:37 pm »
- Вчера, кога си одев од работа, згазив еднорог.

- Не заебавај... Работиш?!

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5175
  • Пиши лаже
« Одговори #4436 на: 09 Ноември 2013, 17:43:23 pm »
Се ожени Панчо од ДНК. Останаа уште останатите шест џуџиња ергени.

Се смеев ко ненормален у 4 саат синоќа. ;D ;D
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Присутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5548
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #4437 на: 09 Ноември 2013, 18:59:49 pm »
Nije lepo smejati se tugoj nesreci...lol
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1837
« Одговори #4438 на: 09 Ноември 2013, 19:19:47 pm »
Зошто влав има швалерка !?
- Ја штеди жена му !!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #4439 на: 10 Ноември 2013, 22:21:18 pm »
Се ожени Панчо од ДНК. Останаа уште останатите шест џуџиња ергени.

Се смеев ко ненормален у 4 саат синоќа. ;D ;D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

;D
;D
;D
.

Whats the height difference between Panco and None?
- .....none.

« Последно менување: 10 Ноември 2013, 22:31:42 pm Stratro »