U zatvoru sjede narkoman i gubavac.Narkoman puši travu ko lud, a gubavca zasvrbi uho pa se ono počeše kad ono padne mu uho na pod. Uzme on uho i baci ga kroz rešetke. Nakon kraćeg vremena njega zasvrbi drugo uho, on se počeše i ono ispadne. Htio ga ono baciti kroz rešetke ali mu pala i ruka na pod, uzme on ruku i uho onako tužan i baci ih kroz rešetke.
A narkoman će na to:
- Šta je brate, još malo pa smo napolju aa?
Žena se vratila iz shoppinga i zatekla muža u krevetu sa ljupkom mladom ženicom.Upravo kad se spremala osuti paljbu na njega, on joj kaže: "Možda te zanima, kako je uopće došlo do ovoga?...Vozeći se zaobilaznicom do kuće, ugledao sam ovu djevojku, koja je bila pokisla i izgledala umorno. Poveo sam je i dovezao sam je kući, dao joj nesto pojesti, točnije juneći odrezak, koji sam jutros kupio na tržnici i kojeg ti nisi htjela pojesti za ručak jer si rekla da je “tvrd k’o ku*ac”...Budući je bila pokisla od glave do pete, dao sam joj one cipele, koje si ti odbacila, jer su ti bile pola broja premale pa ih ne nosiš jer se nećeš patiti zbog moje “škrtosti”...Bilo joj je hladno, pa sam joj dao tvoju jaknu, koju sam ti kupio za rodjendan, ali ti je nisi nosila zbog boje, koja ti nije pasala. I hlače su joj bile mokre, pa sam joj dao tvoje, znaš one od jeansa, koje su tebi bile male, ali njoj su stajale kao salivene.
Naposlijetku, kad je odlazila, upitala me:
“Ima li jos nešto, što tvoja žena više ne upotrebljava"...
Млад брачен пар се доселил во една зграда. Следното утро, додека појадувале, жената ја видела комшиката како простира алишта, па не се воздржала да не искоментира
- Колку и се валкани алиштата – рекла.
- Можеби и е потребен друг прашок, а можеби воопшто и не знае како се пере.
Мажот молчејќи ја набљудувал и ништо не коментирал.
Секогаш кога комшивката простирала алишта, паѓале истите коментари.
Месец дена подоцна, жената се зачудила кога видела дека алиштата на комшиката се бели како снег.
- Погледни, конечно научила да пере. Кој ли ја научил – му рекла на мажот.
Мажот и одговорил – Никој, јас ги измив нашите прозорци.