Riki kakvo 15 evra komad ispod 150 evra adapteri/distanceri nema da najdes,osven ako gi pravis na drebong ke iskocat nekade okolu 100 evra
Clink aedno dete pravese za nego adaperi pa ke prasam ako sakas kolku kako i kade gi pravel
Мали, значи прво се збореше за прстени... а прстени, ко прстени (САМО ПРСТЕН, ВЕНЧЕТО) во скопје ги има по 10-15 евра за КОМАД... И не знам што ме напагаш,коа си МЛАДО дете... коа не гледаш дека после ја кажав правата и реална цена колку пари се нови прстени-дистанцери...
А 100 евра нема да му излезат никад... 2 кила алумиум да земе се 20 евра, и 5 евра да го почасти вујче кока кола и кебапи... и еве јас пред сите јавно кажувам... дека него, нема да го коштаат прстените-дистанцерите повеке од 25 евра, Ако излезат 26 евра јас му ги плаќам...
chlink, тоа се тие... што ти се на сликата... и нема филозофија во нив да се направи... само убава мерка, помегу добошот-дискот (венецот од колата) и дијаметарот на новите бандажи ( дијаметарот на етето) и дијаметарот на прстенот на бандажот...
Само немој да се полакомиш да ги пуштиш подебели дистанцерите, па да не ти фаќаат на штрафови, после и штрафови да бараш !
Нема тука некоја филозофија, ако ти праат кеиф тие бандажи прежали уште 20 евра