Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се враќам од инспекција на ауспух. Многу јак и спортски звук стаил Члинков наш! Ептен ми се свиѓа тоа алфата да си е'е... Мераци.
ОООО па и ти си се подновил. Ај со среќа да го брчиш и комшиите рано рано да ги будиш:)
Ajde Chlink so sreka da sviris...... Good job! Nedela kaj vero da ja cueme pesnata. Heheeheheheh
Уште една работа се заврши, ваше е да чуете и критикувате
Цитат: chlink на 24 Ноември 2011, 09:40:28 amУште една работа се заврши, ваше е да чуете и критикувате Фак ми сајдвејс!! Сеа дури стигнав да го чујам како звучи... Јаоооооооо... КРИМИНАЛ!!! Дури и апаратот ти се осеќа као на потресен на почетокот! Стварно многу најодлично у најсвет! Недела, накај 22, Веро... Ќе се даеме таму ASSO мафија, ќе им кршиме џамои на Веро... Кој ги врти оние со по миљон коњи под хауба!! П.С. Од лично искуство ти кажувам дека ќе ти јебе потрошња
Епаааа... Вака: djidji, Bu$av Megane, IvO, velestrumf, Dende, chlink... Знам и DC дека идеше таму, ама не знам конкретно со која цел... И знам дека bokicivic сакаше да мења брчало, ама не знам ни со тоа шо бидна.
Цитат: velestrumf на 25 Ноември 2011, 01:36:39 amЕпаааа... Вака: djidji, Bu$av Megane, IvO, velestrumf, Dende, chlink... Знам и DC дека идеше таму, ама не знам конкретно со која цел... И знам дека bokicivic сакаше да мења брчало, ама не знам ни со тоа шо бидна.брмчала на велико
Абе само ќе си брмчите, да соберете тоа коњите сите една штала нема да наполните, сите заедно немате ни за една тркачка машина, ама важно чалама ќе биде ваша!
Цитат: chlink на 24 Ноември 2011, 09:40:28 amУште една работа се заврши, ваше е да чуете и критикувате http://www.youtube.com/watch?v=knC15VUpTzUФак ми сајдвејс!! Сеа дури стигнав да го чујам како звучи... Јаоооооооо... КРИМИНАЛ!!! Дури и апаратот ти се осеќа као на потресен на почетокот! Стварно многу најодлично у најсвет! Недела, накај 22, Веро... Ќе се даеме таму ASSO мафија, ќе им кршиме џамои на Веро... Кој ги врти оние со по миљон коњи под хауба!! П.С. Од лично искуство ти кажувам дека ќе ти јебе потрошња
Уште една работа се заврши, ваше е да чуете и критикувате http://www.youtube.com/watch?v=knC15VUpTzU
Честитки и од мене! За убаво да си го брмчиш Welcome to the ASSO mafia !!!
Лелеее лелеее звуков на алфата!!! ЛЕлеееее, каков лансер, ова РОКАААА!!!!! Фантазија!!!