Автор Тема: Домашни Миленици  (Прочитано 811158 пати)

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Одг: Домашни Миленици
« Одговори #4275 на: 29 Февруари 2016, 01:01:39 am »
Стратро што направи со доберман? Најде легло, ќе земаш куче?

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Домашни Миленици
« Одговори #4276 на: 29 Февруари 2016, 01:17:01 am »
Во петокот ми дојде дома едно хаски, изгубено беше, се трткало кај мене по улица па мајка ми го викнала, јас одма го стаив на анима мунди па дошла типката си го зема, али стварно убава хаска

И постелив некоја черга тука пред задна врата, додека дојде татко ми од работа и газдарицата нејзина, си ќутеше, мирна си седеше кога ја оставив ја за на работа, жал ми е што ја вратив али повеќе среќа и љубов имаат нејзините газди пружено од мене, а и жал ми падна за девојчето

А еве ја лепотицата на девојка ми, 4 годишна самојадка, од оние со понизок раст, среќа се погоди убаво време вечерва па ја прошетавме со девојчето

П.С: Ако знаете некој што има ваков самојед мажјак кој е спремен да се пари, нека ми каже за да се упознаат, па кога ќе и е период нека се спарат, самоједов веќе 4та година не е парено, па малце е збрлавенка
No turbo, no fun :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4277 на: 29 Февруари 2016, 21:26:18 pm »
друже.. на братов кучето.. сибирски самојед.. и тој е тука со возраста, т.е. мислам дека е малку постар... еве и фејс профил има...  ;D ;D тоа снаата е болна п него.. не дава раска да падне врз него...

https://www.facebook.com/adolf.afi?fref=ts

типката со наочарите е снаата.. ;) ако решиш, кога решиш, ке ти дадам контакти...  само, некако ми се врти у глава дека ти не беше од скопје.. или грешам? у задње време од работа и податоци, мозоков ми се напраи чварка.. се ми е испомешано... >:( >:( :o

башка со тв ѕвезда ќе ја париш твојата... кучево више у 3-4 спотови го има и постојано го бараат пак и пак... 8) 8)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #4278 на: 01 Март 2016, 22:50:18 pm »
Стратро што направи со доберман? Најде легло, ќе земаш куче?

Да, од Струмица, мајка и татко со педигре и  изложбени примероци.
Проблемот е што веќе кученцата се родени и ако зимам морам да зимам сега, а планот ми е да земам откако ќе го средам дворот бидејќи сега немам услови.
..вториот проблем е ДЦМ болеста за која никој не гарантира дека во одредена фаза од животот нема да ја има. :-\
Стапив во контакт и со човекот кој ја има Schwarzekraft линијата во МКД (најдобрата) али ми е прескап , поготово што лично не планирам да го спремам за изложби.
Јас сум сеуште решен, ако биде, ќе биде од Струмица. :)
« Последно менување: 01 Март 2016, 22:55:36 pm Stratro »

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #4280 на: 01 Март 2016, 23:05:32 pm »
Глеј го Хачи...вистинска приказна.

http://www.imdb.com/title/tt1028532/

..ќе си пукнеш. ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #4281 на: 01 Март 2016, 23:26:35 pm »
Сум го гледал неколку пати.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #4282 на: 03 Март 2016, 00:54:26 am »

друже.. на братов кучето.. сибирски самојед.. и тој е тука со возраста, т.е. мислам дека е малку постар... еве и фејс профил има...  ;D ;D тоа снаата е болна п него.. не дава раска да падне врз него...

https://www.facebook.com/adolf.afi?fref=ts

типката со наочарите е снаата.. ;) ако решиш, кога решиш, ке ти дадам контакти...  само, некако ми се врти у глава дека ти не беше од скопје.. или грешам? у задње време од работа и податоци, мозоков ми се напраи чварка.. се ми е испомешано... >:( >:( :o

башка со тв ѕвезда ќе ја париш твојата... кучево више у 3-4 спотови го има и постојано го бараат пак и пак... 8) 8)

Ете денес бев со девојчето али цел ден се немав пуштено, па ми се промакло...

Од Скопје сум бе, Влае, а девојка ми од Пржино, баш тој ред куќи над шампионче што гледаат...

Ај ќе им го покажам и на нејзините, би требало да сакаат барем да се запознаат кутрињава, Дора(кутрево на девојка ми) мислам дека има педигре(90%), што мислам дека ќе сакаат брат ти и снаата да го спарат нивното со Дора, мада рано и е за период, сега и помина пред брзо време, али тамам да се зближат :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4283 на: 03 Март 2016, 01:10:47 am »
афи е дружељубив...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #4284 на: 03 Март 2016, 01:46:43 am »
Афи може е дружељубив, али Дора е малце така, како да кажам, и лае муцката така троа поќе, дури некад ушни тампончиња треба да стаиш, пошто е малце гласничка :)

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #4285 на: 04 Март 2016, 10:05:59 am »

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #4286 на: 04 Март 2016, 11:31:40 am »

"Aw oh ouch shit shit f**k... I'm OK!"
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
« Одговори #4287 на: 04 Март 2016, 11:32:52 am »
Машка Акита изгубена и шета низ Лептокарија.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #4288 на: 04 Март 2016, 11:45:25 am »
Самошто ја видов Тафталиџе два кај последна 24-ка. И јас помислив дека е изгубена, кучето делува многу збунето, не знае каде оди.

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #4289 на: 04 Март 2016, 11:59:50 am »

:)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.