Автор Тема: Домашни Миленици  (Прочитано 903831 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Одг: Домашни Миленици
« Одговори #990 на: 29 Март 2013, 00:22:06 am »
баш едно добро пиченце бараше куче во козле кај бензиската,е сега дали е ова бог знае,ќе турам на фб

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #991 на: 29 Март 2013, 00:45:20 am »
хахаххахаха фанга бе, не е до мене, ти не си активен у темава :)
Одма кога го земав беше претставено :)
И најјако ми е кучето, дефинитивно ( ако може да го  викаме куче де)
Моментално дека моите се на пат, јас сум задлжен за него и слободно можам да кажам дека полесно бебе ќе илувам него ова малово. Се бориме секојдневно со него, ама ајде интересно е барем :) Иначе еве нешто тазе слики што имам од него

Пошто е мамина маза, тагува по мајка му многу, еднаш му ја пуштив на скајп, од тогаш мисли дека она влегла у компјутерот, па само го лиже, кружи околу него, се надева дека ќе излезе од негде.

А тука еве го со дугото животно по дома. Како том и Џери се, само се бркаат, уствари малиот (иако е 2 пути помал од мачето) само ја брка, а оваа бега, бега, бега па ќе му влепи некој шамар :) тука моментално се у коалиција и двајцата одмараат :)

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
« Одговори #992 на: 29 Март 2013, 00:57:00 am »
Mona 4 god stara budaletinka od rasata Labrador.
Ne kasa, Lae u prazno i koa saka da mi ja vadi dushata, ne jade svinsko, redovno go prevrtuva tendzereto so voda vo znak na protest deka poise ja setam kolata nego nea...

Mavrovo na more

a ova e nesto sto kje go kupam so prvite 10 000 evra :)

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4065
« Одговори #993 на: 29 Март 2013, 07:48:43 am »
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #994 на: 29 Март 2013, 09:15:42 am »
хахаххахаха фанга бе, не е до мене, ти не си активен у темава :)
Одма кога го земав беше претставено :)
И најјако ми е кучето, дефинитивно ( ако може да го  викаме куче де)
Моментално дека моите се на пат, јас сум задлжен за него и слободно можам да кажам дека полесно бебе ќе илувам него ова малово. Се бориме секојдневно со него, ама ајде интересно е барем :) Иначе еве нешто тазе слики што имам од него

Пошто е мамина маза, тагува по мајка му многу, еднаш му ја пуштив на скајп, од тогаш мисли дека она влегла у компјутерот, па само го лиже, кружи околу него, се надева дека ќе излезе од негде.

[imдфгg]http://i.imgur.com/Icrxvqy.jpg[/img]

А тука еве го со дугото животно по дома. Како том и Џери се, само се бркаат, уствари малиот (иако е 2 пути помал од мачето) само ја брка, а оваа бега, бега, бега па ќе му влепи некој шамар :) тука моментално се у коалиција и двајцата одмараат :)

[imgдфг]http://i.imgur.com/YsZVA0Y.jpg[/img]
??? Ти фали „С“.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #995 на: 29 Март 2013, 11:31:07 am »
Velkov, америчка шема тераш ;D

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
« Одговори #996 на: 29 Март 2013, 13:29:03 pm »
Eve ja i mojata ubavica Kara (pitbull) no vospitano e, ne napagja, mnogu drustvena, druzeljubiva, mila , znae da se inat,i ima borben gen no nikogas ne sum dozvolil da se probudi,  mnogu bese malo i isusheno koga go zemav  pa pocnavme da go opravuvame i eve nekoi slikicki od koga bese malo do sega :D

najtaze sliki se ovie podolu pocnuvajki od ovaa :D

Koj sto saka neka kaze za potbull kucinjata, ama ja sum mnogu zadovolen a i sve zavisi od toa kako ke go vospitas, kucinjata se carevi ne bi menjal za drugo kuce.Imunitetot im e mnogu jak, moeto koa bese malecko  nadvor presede cela zima niednas ne nastina,  ni ednas ne kviceshe,  znae da izdrzi i nesaka da dosagja,  toa mi se sviga cvrsti se strogi na lik  voedno ubavi crti, niskoprofilni :D i mnogu dinamicni , raspolozeni za igra  i za prosetka  :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #997 на: 29 Март 2013, 13:30:45 pm »
напрај бе некој саглам слики,кучево е ѕверотиња :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #998 на: 29 Март 2013, 13:34:18 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

1. Прекрасно куче!

2. Прекрасно куче бр.2! Што раса е ова и зашто толку „чини“? :)

@SAXO Mac: Богами, и мене ме изненадуваат питбуливе... У повеќе наврати у скорешното минато се среќавам со вакви кучиња, и имам добиено претстава дека се ненормално мили и игриви. Си има разлика чувањето и воспитувањето а? :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #999 на: 29 Март 2013, 13:39:45 pm »
тоа со пит булите е мит

исто како да кажеш за луѓето дека се покварени,сакаат да те убијат и слично,па секако дека така ќе мислиш ако си се сретнал со убиец

ниедна раса на кучиња не е мила ниту агресивна и лабрадор може да биде многу агресивен ако така го научиш,се е до школата :)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #1000 на: 29 Март 2013, 13:45:07 pm »
[IMG.]http://i.imgur.com/4bgyLA7.jpg?1[/img]

[IMG.]http://i.imgur.com/xNCy0QB.jpg?1[/img]

1. Прекрасно куче!

2. Прекрасно куче бр.2! Што раса е ова и зашто толку „чини“? :)

@SAXO Mac: Богами, и мене ме изненадуваат питбуливе... У повеќе наврати у скорешното минато се среќавам со вакви кучиња, и имам добиено претстава дека се ненормално мили и игриви. Си има разлика чувањето и воспитувањето а? :)

brat kucence kao kucenjce nemoze toa od raganje da e ulavo i agresivno  .. toj sto go saka tavko prvo mu gi sece usite togas se probuduva gnevot  od bolki  mada nema nikogas da ti dae doznajje deka go boli ke kuti i ke trpi ... ama ke doe vreme koa ke ti naplati .. drugo tepanjeto  pustanje so drugi kucinja vo borba sve e toa pricina za kuceto da stane gnevno  ja si go cuvam posteno si go galam si igram si pieme KAFE (SMICKA) si jademe napolitanki :D haha i sve e okej so malata za slusanje slusa ama ne mnogu poso neam vrem da go treniram ama si go vospituvam koga ke mu daam naredba da ja  brka macka ta ke ja brka kukja kazuvam i si vlaga  cigancinjata gi lae :D   i t.n :D
« Последно менување: 29 Март 2013, 13:47:02 pm velestrumf »

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #1001 на: 29 Март 2013, 13:45:51 pm »
напрај бе некој саглам слики,кучево е ѕверотиња :)
ke napraam letovo :D fala :)

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #1002 на: 29 Март 2013, 13:57:46 pm »
Sakas da go paris? Imam eden pit bul raspozen za onadenje star 2 godini. Mnogu e vospitan bas kako so kazuvas za tvoeto.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #1003 на: 29 Март 2013, 14:01:18 pm »
Prcot - Canine pimp :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #1004 на: 29 Март 2013, 14:02:17 pm »
 ;D