Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ич не сакаше да се научи, инает беше.Бевме излезени и го оставивме во ходник, доаѓаме отварам врата ае што мочал нема везе туку ме гледа во очи и наместо да се стрча да излезе по нужда, чучна и гледајќи ме во очи ладнокрвно се измоча.
Цитат: Drive-r на 09 Декември 2014, 17:25:47 pmИч не сакаше да се научи, инает беше.Бевме излезени и го оставивме во ходник, доаѓаме отварам врата ае што мочал нема везе туку ме гледа во очи и наместо да се стрча да излезе по нужда, чучна и гледајќи ме во очи ладнокрвно се измоча.Ти треба да си поинает за да успее Така, ќе му подвикнеш гласно „Не“, ќе го фатиш за врат позади (ама дисциплинаторно, а не џелатски), ќе го изнесеш од собата и ќе му покажеш каде треба да нужди.Колку е старо кучето?
Мојата лови ги распарчува ама ги носи пред врата и ги остава не ги јаде
Незнам какви се вашите ама мојава е Предатор за ловење, посебно кога има маченца.
Еве мојава ергела од мачки прееска што фатија (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)