Автор Тема: купувам дизел кола(тди,хди,цди...) до 1500 евра можи и лесно хаварисана  (Прочитано 3168 пати)

Отсутен ackiopp

• Почетник
  • *
  • Пораки: 11
купувам дизел кола(тди,хди,цди...) до 1500 евра можи и лесно хаварисана или со проблем во моторот.Ако има таков јунак нека понуди овде :)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
Imas takvi junaci sto prodavaat bugarski koli i toa dobro socuvani bez nikakvi udari i problemi so motor za taa cena.

Отсутен ackiopp

• Почетник
  • *
влатче со бугарска кола во старт имам давачки од 600-700 евра за царини,регистрација и тн.значи есапот некако неизлегува.значи во предвид идат само коли со македонски табли

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Aaaa tebe znaci ti treba da ja napravis i daja vozis ???
Jas mislev bi ja koristel kako donator za delovi vadenje...Ok ne sum te razbral

Отсутен ackiopp

• Почетник
  • *
da da mi treba za vozenje a ne za delovi.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
Собери уште некој денар ке ти го дам комбето нехаварисано,можиш неколку тури со илегалци да однесиш ке ти излези без пари. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Јас рутата ќе му ја кажам :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Od mene se ilegalcite  ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига

Епа имаш стотици од тие бугарски, германски и италијански коли, кои некој се заебал да ги регистрира и да ги плати давачките и сега ги продава како хаварисани со по седумсто миљарди поминати километри.

Отсутен ackiopp

• Почетник
  • *

Епа имаш стотици од тие бугарски, германски и италијански коли, кои некој се заебал да ги регистрира и да ги плати давачките и сега ги продава како хаварисани со по седумсто миљарди поминати километри.
e dobro de.od tie stotici koli bugarski,albanski i neznam kakvi baram EDNA.ZA ILEGALCI ZA MAROKANCI ILI INDIJANCI-toa e moja rabota.

Отсутен ackiopp

• Почетник
  • *

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Epa ete ti ja lagunata sto i fali odlicno auto...
Iscenkaj se 200-300 eura neka ti pusti i fukni mu eden motor od punto 1.2 8v  benzince za 150-200 eura i vozi misko ;D ;D

Отсутен Xcypr

• Почетник
  • *
  • Пораки: 45
купувам дизел кола(тди,хди,цди...) до 1500 евра можи и лесно хаварисана или со проблем во моторот.Ако има таков јунак нека понуди овде :)
Еве на братучедка ми е 1600 евра супер зачувана клима алу бандажи 2000 година 2.0 хди 196.000 километри гумите се за менување само механички многу добра направен голем сервис пред 2-3 иљади километри   http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1519292