Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Веројатно твојата позидија од фарот ке ја извадиш, и бај пас со друг конектор се врзуваат на овој новиов од дневниве светла
И јас сум заинтересиран!Цитат: RikiRulz на 23 Септември 2011, 01:31:52 amВеројатно твојата позидија од фарот ке ја извадиш, и бај пас со друг конектор се врзуваат на овој новиов од дневниве светлаРики човекот вероватно знае како се врзуваат,не ни праша а ти даваш одговор
Цитат: JoveVW на 24 Септември 2011, 09:20:37 amИ јас сум заинтересиран!Цитат: RikiRulz на 23 Септември 2011, 01:31:52 amВеројатно твојата позидија од фарот ке ја извадиш, и бај пас со друг конектор се врзуваат на овој новиов од дневниве светлаРики човекот вероватно знае како се врзуваат,не ни праша а ти даваш одговор Ако, ке користи инфото на струјно необразувани како мене ...
Цитат: Tommy на 24 Септември 2011, 10:36:08 amЦитат: JoveVW на 24 Септември 2011, 09:20:37 amИ јас сум заинтересиран!Цитат: RikiRulz на 23 Септември 2011, 01:31:52 amВеројатно твојата позидија од фарот ке ја извадиш, и бај пас со друг конектор се врзуваат на овој новиов од дневниве светлаРики човекот вероватно знае како се врзуваат,не ни праша а ти даваш одговор Ако, ке користи инфото на струјно необразувани како мене ... Mладо дете е Јове Па многу се меша... за џабе...Јове не си веке мое дете, така да и кажеш на мајка ти
и јас сум заинтересиран за вакви, а принципот на работа им е што се палат со самото стартување на колата, а кога ќе пуштите средни светла се гасат самите, практични се, помалку струја (гориво) трошат од средните и не прегоруваат на секој 3 месеци
значи ќе бидат уклучени и средните кога се пуштени ?