mi se zapali vnatresnata instalacija na moeto pezo 307,ja smeniv instalacijata i maskata napred-sal tablata,sega sakam da napravam hemisko cistenje dali ke se izgubi mirisot vnatre vo kolata.mirisa na izgoreno.ve molam za pomos kade da ja odnesam kolata i kolku ke me cini.
drag prijatele,so samo dve poraki ocekuvas resenie,o.k. nasiot odnos prema novite clenovi nema da go smenime,dobre dojde na forumov i se nadevame deka nema da ti bide vtora i posledna poseta na forumov,so hemisko cistenje nema da se odstrani celosno mirisot,delumno ke se neutralizira,ama celosno neka ne ti prodava nikoj topla voda,momentalno togas ke bide se kako od bajka,no po nekolku dena ke se vrati pak mirisot,treba da pomine nekoe vreme da se izgubi mirisot,izvini sto ke te razocaram no vo nekoi slucaevi ostanuva za sekogas,tebe ti ima primnato mirisba i izolacijata na kolata,za da se odstrani toa treba da ja zamenis i izolacijata,ne se razocaruvaj,ima nadez,edno hemisko dlabinski na prolet,i uste ednas na esen,ke dobies rezultat 50/50,ako iimas sreka drugata godina uste eden tretman i ke se resis od mirizbata ,ako ne izvini na mojata iskrenost.pozzzz