Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Него каде има НАЈдобри метлички (нека бидат имсамо гумици) бришачи? Не ми е битна цената само да се стварно добри.
Чаре за чистење нечистотии?Не само некое кинеско средство. Сум имал две лоши искуства. Душа ми извадоа да ги изчистам.
Neznam sto tolku ima vo nego za da bide 300denSent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Цитат: Carpathian Lord на 26 Декември 2023, 13:28:10 pmЧаре за чистење нечистотии?Не само некое кинеско средство. Сум имал две лоши искуства. Душа ми извадоа да ги изчистам.https://forum.carclub.mk/index.php/topic,872.msg1283969.html#msg1283969@FiLo бришеше пред некој ден, нека каже резултат.@kire95 - добар метод, само многу скап.
Цитат: nikola_bb на 26 Декември 2023, 13:42:08 pmNeznam sto tolku ima vo nego za da bide 300denSent from my Pixel 7 Pro using TapatalkНе знам али споредбено со обичен чистач за домаќинство и ова немаше споредба, звукот на квричење на крпата на чист прозор со обичен чистач не го постигнав, со ова во второ пребришување се доби тој ефект
Јас мислам дека ваква гледав во АутоЛидер. Заѕвони им за точно ке ти кажат. Sent from my iPhone using Tapatalk