Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Dali mozi da se najdi maslena pumpa za Golf 1 1.6dizel,nova mi treba.[/quoteAko go poznavas direktorot vo Germnija moze, inaku ne
Си се подновив ме со зафирчето...Имам едно прашање... Тоа држачите или како и да се викаат кај дискот за кочење што го држат...Е зарѓани се однадвор.. Типс анд трикс некои како да ги средам и офарбам...Или стандард стругам рѓата и фарбам???Други мани нема никакви освен малце кај опел знакчето пластиката едното ребро е скршено... Такво кај може да најдам??
Jas prasav tuka vo bt od kaj so nabavuvam delovi mi rekoa nekoj broj da im dam pa da proverat dalinke najdat...E sea poso ovie 2-3 dena ke bidam mnogu zafaten nemozam da se posvetam na toa zatoa da se rasprasam i tuka...Vidi prasaj pa ke kazis da znam.
Колку пари е сервис редовен за опел зафира 2001?Колку иде сет ламела?Замец?Одприлика како се движат цените знае ли некој?
Цитат: Bumb на 01 Април 2016, 21:33:08 pmКолку пари е сервис редовен за опел зафира 2001?Колку иде сет ламела?Замец?Одприлика како се движат цените знае ли некој?За што мотор дизел бензин? Тие години им се преломни дали е стандарден сет или има двомасен замаец ?