Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Некој да знае кој може да сними навигација на SD card. Изгубена е и треба нова, незнам што радио е ова.http://prntscr.com/10b9rbl
@DarthJe5us поради која причина (освен перформанси и 6та брзина) велиш само 2.0? Јас на ниедно место не прочитав некој да ги препорачува, освен инаетчии на VW МК групата на Фб што веќе се заебале зборувам за 2.0 тди.
^За читање/бришење грешки ке биде добро, за активирање/деактивирање опции мислам дека ќе ти треба код од картичката мислам дека кај опел е "Car Pass" ама не сум сигурен. Инаку пред нарачка провери за кој оперативен систем е мислам дека постарите верзии на op-com работеа само на Windows XP.
Дали вреди да се стави карбонски филтер наместо обичен? Цената за обичниот ми е 1000че, за карбонскиот од 1200 до 2000 за карбонски + антибактериски...Ако вреди да се стави (најмногу поради миризбата на муфла/влага) која фирма ја препорачувате? Или исти се сите? Најскапи ми се Mann i Mahle. За 1999 ден се карбонски + антифунгал. Истите тие обични се околу 1000, а карбонски 1500.