Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што е то ?
Ке ми треба за на одмор туле и носачи е сега ме интересира кој димензии да барам за цитроен ц4 се работи. Барав по нет ама не успеав да најдам? Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ако ти е само заодмор, можда подобро да изнајмиш. 7-8 евра од ден е, заедно со кровни шини. Ако имаш кровни шини, 5-6 евра кошта.
Цитат: MartinAlfista на 22 Јуни 2018, 10:23:35 amАко ти е само заодмор, можда подобро да изнајмиш. 7-8 евра од ден е, заедно со кровни шини. Ако имаш кровни шини, 5-6 евра кошта. само за на одмор ми е,куферите ке ни ги собере ама проблем е количката на внука ми ке видам ако успеам од некој да позајмам добро е ако не ке рентам
Најдов јас еден оглас http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=2461625Од 5/6 € пишал дека дневно изнајмува туле со носачи, што не е така скапо, мене ке ми треба за 10 дена... Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Па ке морам да рентам не ми се исплати за 10 дена да дадам 20000 денари. Повеке ке ми се исплати да одам со автобус и таму да рентам кола ке го барам дечково во понеделник да му резервирам па ке пишам што сум направил фала на помошта Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk